KENZO X H&M

FLASHER OF THE DARK

Ikke-navngivet-1 kopi

INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS: YVES SAINT LAURENT FRAKKE (vintage – lignende her) || TIGER OF SWEDEN BUKSER (lignende) || CÉLINE SKO  (lignende) || LOEWE SOLBRILLER || & OTHER STORIES STRIK (lignende) || MARIE JEDIG X MARKBERG TASKE 1299kr.

Det har godt nok været svært at holde mig fra at poste billeder af de endelige produkter fra mit designsamarbejde med Markberg – så nu bliver I til gengæld bombarderet med for-produceret materiale, i perioden op til lanceringen, hvor jeg selvfølgelig har anvendt alle produkter hver eneste dag. Her “Lilli” tasken, sammen med den smukkeste, vintage lakfrakke fra Yves Saint Laurent, rullekrave, herrebukser og pumps fra Céline.

4 comments

 • E

  vil du sælge jakken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Marie! Jeg har kigget ihærdigt efter disse pumps. Ved du hvad modellen hedder eller hvor jeg bør kigge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre, de er fra forrige kollektion – beklager, at jeg ikke kan være behjælpelig! Du må holde øje med Trendsales eller Vestiairecollective.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENZO X H&M