CALL ME SPORTY SPICE

EASY FOOD: “SIDST PÅ MÅNEDEN”-PASTA

img_7535

Dette er muligvis den “ret”, jeg oftest er vendt tilbage til gennem årene! Da jeg boede i lejlighed i Næstved, og pengene sidst på måneden var ved ar løbe ud, blev denne ret en redning, fordi jeg er for kræsen anlagt til at klare mig på den klassiske SU-kur: Havregrød eller pasta med ketchup!

Retten her er ufattelig let og billig at lave, og smager herre godt. Derfor har den fulgt mig siden SU-dagene.

Fremgangsmåde: Du kan i virkeligheden bruge, hvad du har i køleskabet af grøntsager – men jeg holder af at kombinere flået tomat, friske tomater, peberfrugt, hvidløg, chili og persille. Alle disse ting blandes sammen på en pande med salt og peber. Frisk pasta (eller almindelig pasta, alt efter, hvad man er til) koges og tilføjes derefter i retten, som blandes sammen – evt. med lidt parmasan – og voilá!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALL ME SPORTY SPICE