TOPSHOP FAVORITTER + SPAR 10%

DRESSED AS AN OLD MAN

blog

SAKS POTTS BUKSER (lignende) || VINTAGE BLAZER (lignende) || ROSEMUNDE RULLEKRAVE (similar) || ADIDAS SNEAKERS || CELINE TASKE || CHANEL SOLBRILLER

Solen skinnede i dag, og Phille og jeg tog en frokostpause sammen på Fætter Fætter på Nørrebro med tilhørende gåtur i det dejlige vejr. Jeg var iført ovenstående outfit, der til forveksling kunne ligne noget, ens oldefar ville have følt sig jævnt godt tilpas i – men som jeg altså også følte mig ret sej i.

Hold forresten øje med min salgsblog de næste par dage, hvor jeg opdaterer med en hel masse nye, lækre sager!

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOPSHOP FAVORITTER + SPAR 10%