PADDED AND RED

DE PERFEKTE VINTERSTØVLER

acne

SPONSOREREDE LINKS: ACNE STUDIOS STØVLER 4000kr.

Disse “Tinne” støvler fra ACNE STUDIOS forelskede jeg mig allerede i tilbage i foråret, hvor min veninde Anne taggede mig i et opslag på Instagram, og siden hen er de kun vokset på mig; faktisk SÅ meget, at jeg forleden besluttede at bestille dem hjem hos Mytheresa. Et par dage efter landede de hos mig, og de er absolut perfekte!

De er både et praktisk og et æstetisk valg fra min side af, for jeg er pissehamrende træt af at fryse om vinteren i dette kolde land, og skulle derfor i år havde et par ordentlige vinterstøvler.

Jeg elsker, at de er så grove og rå i deres udtryk, og så tilføjer de både lidt højde og lidt attitude.

SE OGSÅ: 9 STØVLER TIL VINTER OG EFTERÅR, 9 PAR CHELSEA STØVLER

4 comments

 • E

  Sælger du disse støvler? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, se Instagram.com/mariejedigsalg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Denne her kommentar hører ikke rigtigt til her, men mens jeg lige klikkede i gennem nogle gamle indlæg under “forslået” fanen, kom jeg til at tænke på at jeg egentlig vildt gerne vil et indlæg om hvordan du har udviklet dig stilmæssigt med kommentarer og gamle billeder gennem bloggens tid, samt et indlæg på samme måde, men med indretning i stedet! Du er jo under konstant forandring hele tiden, det tror jeg kunne være spændende at læse om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har du egentlig ret i, det burde jeg! Ideen er hermed skrevet ned – tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PADDED AND RED