DE PERFEKTE VINTERSTØVLER

3 TING, JEG GLÆDER MIG TIL LIGE NU

d%c2%a8ikke-navngivet-1

1. At holde miniferie hos min mor! Jeg drager mod Næstved i dag, og skal være der de næste tre dage. Vi har aftalt at holde sy-dage, vi skal til fødselsdag hos min mormor, og så skal vi i teatret hele to gange og se musical. Forhåbentligvis får jeg også set lidt til min kære søster og niece ved samme anledning. Jeg lover, at holde jer opdateret på SnapChat (mariejedig) og Instagram, både i forhold til oplevelser og afsløring af sy-projekterne!

2. Jeg har bestilt den nye iPhone 7 Plus, og venter på, at den lander i mine hænder! Lige nu kører jeg med en 6 Plus, som jeg var været rigtig glad for – men jeg har brug for en opgradering af både kamera og batteri. Jeg burde modtage den sidst på måneden, og kan næsten ikke vente!

3. Wien med mine piger! Anne, Alfie og jeg skal på weekend i Wien i start november. Den gamle læser husker måske, at jeg har været temmelig meget i Wien i forbindelse med et tidligere forhold, og jeg har ikke besøgt byen sindssygt længe, og har virkelig savnet den! Wien er en god kombination af alt, jeg holder af, ved at rejse; mad, kultur og shopping – og er en stærkt undervurderet rejsedestination. Derfor var det jo perfekt, at to af mine bedste veninder ville med. Vi har booket et fint hotel, og planlagt middage alle dagene. Jeg lover, at lave en miniguide til en weekend i Wien med spisesteder, oplevelser og shopping.

6 comments

 • Louise

  Hej Marie,

  Det er muligvis et fjollet spørgsmål, men er det sådan at du sælger din gamle mobil så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er slet ikke fjollet! Men nej, den får Phille lov til at bruge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wien er nemlig så fin. Så skønt med en storby (hvis man kan kalde Wien det…) med masser af luft, plads og en rolig vibe. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Marie

  Ser du aldrig noget til sophus længere? I gjorde meget ud af at sige i var venner efter jeres brud – hvad skete der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har ikke rigtig set noget til ham i et år.
   – Nu kender folk, der har fulgt med gennem bloggen jo ikke hverken halvdelen eller hele historien – hverken om forholdet eller venskabet efterfølgende :-)

   Det er ikke rigtig noget, jeg spekulere i længere. Vi skulle bare hver vores vej i livet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE VINTERSTØVLER