SOME AW16 GANNI FAVORITES

YSTAD SALTSJÖBAD

1

SPONSORERET OPHOLD: Mandag formiddag drog Phille og jeg med tog mod Ystad i Sverige. Togturen varede lidt over en time til Ystad station, og herefter valgte vi at gå i det smukke, men grå vejr, mod Ystad Saltsjöbad, der skulle være vores hjem natten over. Vi ankom fra kystsiden af, og havde inden ankomsten beundret det smukke, levende hav, samt den følelse, lyd og duft, der er ved havet, som jeg holder så uendelig meget af.

2

Hele hotellets indretning er gjort i bedste luksus sommerhusstil; med blomstret tapet på væggene, kurvemøbler og pastelnuancer. Vi fik nøglen til vores værelse, som havde samme, hyggelige charme, og med den dejligste udsigt over vandet.

creek

Efter at have pakket ud, gik vi end i restimater og spiste en hurtig frokost, hvorefter vi havde booket tid til en SALT CREEK EXPERIENCE, som er en spabehandling, der lød yderst interessant. Det VAR en interessant behandling, og hverken Philip eller jeg havde nogensinde prøvet noget lignede før: Man blev ført gennem rum med lyde, lys og indtryk, der bragte én til regnskoven, og skulle herefter igennem forskellige spaaktiviteter såsom dampbad, isbad, sauna, tyrkisk bad, duftesessions og fodbad. Vi blev efterfølgende enige om, at det var et “must do” her i livet – i hvert fald, hvis man fik muligheden for det.

mad

Om aftenen spiste vi lækker treretters middag med tilhørende vinmenu, og vi startede på terrassen med en god Aperol Spritz. Menuen valgte vi selv ud fra nogle forskellige foreslåede muligheder, og vi endte med gravet hjort med syltede svampe, rodfrugtchips og artiskokcreme til forret (MUMS!), lam med kartoffelmos og rødvinssovs til hovedret, og henholdsvis créme brûlee og oste til dessert. Så sindssygt lækkert! Herefter tog vi trætte op på hotelværelset og så fjernsyn.

morgen

At vågne til havudsigt er det bedste, jeg ved, og jeg vågnede derfor tidligt dagen derpå. Jeg fik liv i Philip, og vi vandrede ned mod den overdådige morgenmadsbuffet med alt, hjertet begærede – der var sågar gør-det-selv vafler! Efter morgenmaden skulle vi pakke sammen for at nå toget hjem, da vi begge skulle hjem til Danmark og arbejde igen. Det var et sindssygt dejligt, lille eventyr, som vi begge trængte til og nød i fulde drag. Jeg kan kun anbefale Ystad Saltsjöbad!

6 comments

 • Signe Sørensen

  Jeg har netop booket et ophold tl Ystad Saltsjöbad med min kæreste! Vi har også plan om at prøve The Creek Experience :-)

  Maden lyder da overdrevet lækker, hvordan var priserne i hotellets resturanter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Maden var faktisk til OK priser, hvad jeg husker af! Frokost til cirka 150 (svenske) pr. person, aftensmad til omkring 500 pr. menu, pr. person. Vinmenuen var halvdyr, så der ville jeg måske bare vælge en cocktail og et glas under middagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   …og godt valg, forresten – I skal glæde jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  That ass, tho’.. (er rimelig sikker på mine kommentarer snart krydser grænse fra kompliment til sexchikane efter hånden, haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tack för dina fina ord om Ystad Saltsjöbad! Och vilka fantastiskt vackra bilder! :) Vad härligt att ni hade det bra hos oss!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME AW16 GANNI FAVORITES