GET INSPIRED BY KRISTIAN HINDØ-LINGS

SILENCE

gs_572ca1fb-f698-4af9-a410-01730a771fd0

I starten af ugen havde jeg begyndende influenza og feber, hvilket senere hen viste sig at være grundet halsbetændelse. Jeg har ikke været så dårlig i mange år, så stilheden her på bloggen skyldes simpelt hen manglende overskud, da jeg primært bare ligger i min seng og kigger op i loftet med 39,2 i feber og pisseondt i halsen (og ja, jeg har vældig ondt af mig selv).

I går var vi på familietur til Knuthenborg, og selv da var jeg sløv det meste af tiden.

Jeg startede på penicillin i torsdags, og håber stadigvæk at blive frisk til næste uge, hvor jeg skal på ferie (mere om det i morgen!).

Bare en lille undskyldning og forklaring herfra. Hvis I har nogle gode tips til at blive rask i en fart, så skyd endelig løs.

4 comments

 • ÆV, æv.Lave en tomatsuppe fyldt med chili og hvidløg. Spis den ryggende varm.
  Rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du skylder sgu ingen undskyldning, det er din blog, du bestemmer selv hvornår, hvor meget, hvad og hvorfor du lægger ting op. Ønsker dig den bedste bedring og ser da frem til du “vender tilbage” til bloggen. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Grøn te med ingefær-stykker, citron, honning og mælk i, og ingefærshots!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Åha…god bedring. Har selv lige været igennem samme tur…og det er squ hårdt. Det hjælper at sove det væk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY KRISTIAN HINDØ-LINGS