SILENCE

SEE YOU NEXT WEEK, DK!

alicia

I dag pakker Phille og jeg vores kufferter og drager mod Nice. Jeg har ikke været på en rigtig “sommerferie” i år, fordi jeg har været hjemme og vente på Lillis ankomst – og besluttede i et spontant moment at bestille billetterne til Nice som overraskelse til min kæreste. Vi kommer hjem på søndag, og jeg glæder mig helt ekstremt meget til et par dages stegen i solen med min kærlighed, god mad, sommertøj og cocktails på stranden. Billederne her med smukke Alicia Vikander er inspiration for turen!

Jeg kommer til at opdatere undervejs, så hold øje, både her på bloggen, på Instagram og på Snapchat (mariejedig).

BILLEDER:
Publication: Vogue UK August 2016
Models: Alicia Vikander
Photographer: Alasdair McLellan
Fashion Editor: Kate Phelan
Hair: Duffy
Make Up: Lucia Pica
Nails: Jenny Longworth

3 comments

 • Billie Maj

  Ønsker jer en fantastisk ferie!! Det er måske lidt et long shot, men tænkte på, om du havde foreslag til fede læderjakker i biker-modellen? Har ledt efter den perfekte i noget tid men synes ikke jeg har set den helt rigtige, hverken i highstree- eller high-end-mærker. Ved godt det er lidt random, men måske du selv drømte om en nice model du ville dele på svar, kunne henvise mig til et tidligere indlæg eller noget andet. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Billie Maj,
   Mange tak! ACNE STUDIOS lavet en klassisk, skøn model, som er præcis definationen på den perfekte læderjakke. Den er dyr, men alle pengene værd, ifølge mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  shit hvor er hun bare smuk.
  hav en rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILENCE