INTERIØR ØNSKELISTEN

SAKS POTTS “FEBBE” + LAGERSALGS-OPLEVELSE

IMG_2514 kopi

Som nævnt her, var jeg forleden til lagersalg hos Saks Potts, hvor jeg allerede forinden havde planlagt at investere i “Febbe”-pelsen i en sjov farve. Da jeg fik øje på denne unikke udgave i lilla, var jeg solgt, og den røg med hjem!

Jeg bliver faktisk enormt stresset af lagersalg. Det er som om, at al min adrenalin fiser rundt i kroppen indtil køb, og at se ellers så cool piger hamstre som gribbe, gør mig sgu en anelse dårligt tilpas – særligt fordi, jeg sandsynligvis selv er akkurat lige så slem og ulækker at se på!

2 comments

 • Mille

  Er dette ikke en farve kombination, man ikke normalt kan købe? + Ved du om der blev solgt items fra kollektion 6 (den der blev vist ved modeugen forleden) eller var det gamle varer? Mvh og god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, det er ikke en farvekombination, der er i produktion.
   Det var en blanding af nye og gamle varer. Jeg har bl.a. købt et par bukser, som var en sample fra den nye kollektion.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR ØNSKELISTEN