THAT OCEAN FEEL WITH POSTERS

NICE DAG 2 – STRANDEN

beach

WEEKDAY BIKINI || HERMES SANDALER || CHANEL TASKE

I går var vores anden dag på ferien, og vejret var vildt dejligt! Jeg var stadigvæk temmelig træt og sløv i kroppen, så det syntes oplagt med en tur til stranden. Vandet var køligt, men det føltes forfriskende med en dukkert i det blå og så op i 30 graders varme og stege med min nye yndlingsmusical Hamilton i ørene.

Vi lå faktisk på stranden stort set hele dagen – indtil vi begge havde fået lige lovlig meget sol, og måtte tage et par timers slapper på hotelværelset inden aftensmad. Vi spiste på den dejligste restaurant Le Dandy i Vieux Nice, som er byens gamle det, og hvor man er fri for overpriced turistfælder med pommes frites og pasta/kødsovs på menuen.

4 comments

 • Ah fedt, jeg hørte nemlig et lille stykke i Last Week Tonight og var helt hooked. Nåmn shit, så er det nok nu jeg får betalt for Spotify, så jeg ikke bliver reklamesindssyg. Tak :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, jeg har været nødt til at betale for det long ago. Det går jo ikke at blive afbrudt midt i en fantastisk musical!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg savner helt Nice med de her indlæg, altså. Og lækkert billede i øvrigt!

  Og så er jeg simpelthen nødt til at høre, hvor du har fundet Hamilton :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Hører på Spotify, fandt musicalen gennem min yndlingskomiker James Cordon.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT OCEAN FEEL WITH POSTERS