SEE YOU NEXT WEEK, DK!

NICE DAG 1: KYSSESYGE OG SKODHOTEL

niceday1

SPONSOREREDE LINKS: ASOS KJOLE || CHANEL TASKE || HERMES SANDALER

I går landede vi i Nice om morgenen, og tog bussen ind til centrum for at finde vores hotel. Vi har virkelig ikke brugt mange penge på hotelværelset, så vi var begge spændte på, hvad der ventede os, men havde også begge sat forventningerne meget ned. Hotelværelset var, som forventet, ikke nogen hed oplevelse, men skal også kun fungere som sovebase for os.

Hotellet ligger heldigvis tæt på både hav og centrum, så det tog ikke lang tid for os at finde en frokostrestaurant, hvor jeg fik den dårligste salad nicoise nogensinde. Ha, dårlig start på ferien. Humøret fejlede dog intet. Nice er den smukkeste og dejligste by, og vejret er perfekt!

Ift. status på mit helbred, så er jeg stadigvæk pisse syg. Jeg fik konstateret kyssesyge umiddelbart inden afrejse, og derudover er jeg på penicillin for min halsbetændelse. Jeg er dopet på smertestillende så ofte, jeg kan komme til det, og forsøger virkelig ikke at lade det påvirke stemningen, selvom en middagslur er påkrævet.

2 comments

 • a

  Enig med CV!!! Da jeg havde kyssesyge for nogle år siden, lå jeg i sengen i 3 uger- med konstant høj feber, som resulterede i voldsomt hårtab.. Ligesom at jeg skulle sove halvt siddende for at kunne trække vejret… Var syg i godt 2 måneder- og kæmpede i et år med konstant træthed, ligesom at jeg nu har en fejl på stemmebåndet som følge af kyssesyge. Vildt at det kan være så forskelligt, fra person til person!!!
  Håber dog at du kan nyde ferien trods sygdom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Hvis ikke du er sengeliggende med en nylig konstateret kyssesyge, er du dælme heldig! Jeg fik kyssesyge for snart to år siden, og jeg oplevede “akut fasen”, hvor jeg var sengeliggende i over en uge. Jeg var nødsaget til at leve med en spand ved min side, da det var umuligt for mig at synke. Derudover var jeg til læge tre gange og vagtlæge to gange.

  Rigtig god bedring. Håber ikke, det ødelægger jeres tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU NEXT WEEK, DK!