"KUNNE DU IKKE FINDE VEJ TIL S/M KLUBBEN, MARIE?"

LOUIS VUITTON FRAGRANCE COLLECTION

lv1

I torsdags var jeg til lanceringen af Louis Vuittons nye parfumelinje i butikken, sammen med min veninde Anne. 6 lækre, feminine dufte er det blevet til, og jeg fandt min klare favorit i nr. 1; Rosé des Vents, der dufter af blomster og forelskelse, men faktisk faldt alle duftene i min smag, hvilket ellers er en sjældenhed.

LV PARFUMS_6-7

4 comments

 • Henry Goldenstein

  Jeg troede at de lancerede 7 dufte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du har ganske ret, det er en skrivefejl :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophies

  Hej Marie,

  Hvor er den trøjen du har på på billedet fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"KUNNE DU IKKE FINDE VEJ TIL S/M KLUBBEN, MARIE?"