4 HIGHSTREET FAVORITES

KYS NU DET SATANS LIV

IMG_4546 kopi

SPONSOREREDE LINKS: LOEWE T-SHIRT || WOOD WOOD BUKSER || LOUIS VUITTON BÆLTE || LOEWE SOLBRILLER

I går mødtes jeg tidligt om morgenen med tre skønne kvinder, og drog mod Nordhavn for at shoppe lagersalg hos Saks Potts. Hele to køb blev det til; det ene har I måske allerede gættet jer frem til gennem Instagram, og begge køb får selvfølgelig skærmtid her på bloggen senere hen.

I øjeblikket føler jeg mig simpelt hen så glad og heldig: Jeg er beriget med den skønneste familie, de dejligste veninder, den bedste kæreste – og et job og en hverdag, jeg elsker. Med så meget dårligdom på denne jord, skal man virkelig huske på, hvor heldig og priviligeret, man er, at være født i en del af verden med gode vilkår og mulighed for opblomstring. Kys nu det satans liv, og god søndag!

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 HIGHSTREET FAVORITES