SVART I SVERIGE

“KUNNE DU IKKE FINDE VEJ TIL S/M KLUBBEN, MARIE?”

gameover

SPONSOREREDE LINKS: GANNI BLUSE || MONKI NEDERDEL || BALENCIAGA SKO || SAINT LAURENT SOLBRILLER || LOUIS VUITTON TASKE

I onsdags begyndte jeg dagen med en god morgenmad hos Grød efterfulgt af et spændende kaffemøde, I nok skal få mere info omkring senere hen. Herefter tog jeg ned til Signe Heindorfs klinik på Stor Kongensgade og fik fixet mine tånegle med shellac, så jeg er klar til ferie (igen, mere om det senere hen!).

Så mødtes jeg med skønne Sille og sammen tog vi toget til Næstved for at gå tur med min søster. Efter en hyggelig tur, tog vi (Lærke, hendes kæreste Kris og deres lille Lilli) hjem til mine forældre for at spise aftensmad og spille spil. Ja, ovenstående citat er selvfølgelig fra min mor, da hun så min nye Monki nederdel.

Efterfølgende gik turen hjem med arbejde i toget og til den sene nattetime. En helt perfekt onsdag!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVART I SVERIGE