MINI GUIDE TIL NICE

I JUST BOUGHT: HIGHSTREET GOODIES

asos

SPONSOREREDE LINKS: 1. ASOS WHITE 950kr. || 2. ASOS 30kr. || 3. WEEKDAY 600kr. || 4. VERO MODA 280kr. || 5. ASOS 420kr.

Jeg har lige lagt en halvstor bestilling hos ASOS, og tænkte i dén forbindelse, at I måske var nysgerrige på, hvad der røg med i kurven denne gang. I får selvfølgelig det hele at se ved ankomst!

  1. Kashmirtrøjen: I takt med at sæsonen skifter, bliver kashmirtrøjer i højere grad en stor del af mit garderobesortiment! Denne fra ASOS WHITE har den smukkeste, brune nuance, som passer perfekt til dette efterår, og så er den i 100% kashmir til en god pris! ASOS WHITE, som er ASOS‘ eksklusive overlinje, har faktisk virkelig fået nogle fine, nye varer hjem, og jeg er personligt også mega fristet af denne (måske et bud på årets vinterjakke?) og denne.

2. Fiskenetstrømpen: Fiskenet er the shit lige nu, og er man ikke modig nok til at bevæge sig ud i en fuld fishnet tight, er strømpen her et godt alternativ. Jeg vil bruge den med åbne sko og sorte bukser eller jeans, der stumper en smule.

3. One shoulder toppen: Som altid er Weekday blandt mine favoritter, når vi snakker highstreet – og denne sæson er ingen undtagelse. Toppen her vil være perfekt med hvide eller blå jeans.

4. Leopardblusen: Jeg er vidst blevet bidt af et vilddyr – i hvert fald er min hang til dyreprint stærkt dominerende i øjeblikket! Toppen her fra Vero Moda har virkelig et fint og feminint udtryk, og til en pris, der er til at forstå.

5. Blomsterkjolen: Den røde, blomstrede sag har ligget i min kurv hos ASOS længe efterhånden, men det var først, da jeg så en kvinde iført lignende i Nice, at jeg besluttede, at den ikke kunne undværes. Den er perfekt både til formelt brug og til hverdag, og rammer den seje Vetements/Balenciaga blomsterbølge, vi ser lige nu – til en mere budgetvenlig pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GUIDE TIL NICE