6 HIGHSTREET FAVORITES UNDER 500KR.

HVAD INDEHOLDER MIN ARBEJDSTASKE?

IMG_2715 kopi

SPONSORERET AF SKAGEN: SKAGEN TASKE || SAINT LAURENT PUNG || SAKS POTTS NØGLERING || B&O HØRETELEFONER || CELINE SOLBRILLER || LOUIS VUITTON NOTESBOG

Når jeg er på farten arbejdsmæssigt, er det med denne taske over skulderen – nemlig min arbejdstaske fra Skagen! I min taske har jeg normalt min computer, oplader, stik til telefonen (så den kan oplades i toget), pung, nøgler, telefon, notesbog solbriller, håndcreme og høretelefoner. Lige nu drømmer jeg om at købe mig en mindre og mere handy bærbar computer, som er lettere at slæbe med rundt. Særligt når jeg på ugentlig basis besøger mine forældre på Sydsjælland, er det rart at have en taske med, der kan rumme det hele – samt en ekstra bluse og lidt beautyprodukter, hvis en overnatning byder sig.

Tasken her er perfekt i størrelsen til netop at rumme disse ting, og kan derved også bruges som “weekendtaske”. Min kæreste er også vældig glad for tasken, og har allerede lånt den en del gange, når han har skulle til møder rundt omkring i byen.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 HIGHSTREET FAVORITES UNDER 500KR.