JEG SKAL BRUGE JERES HJÆLP!

HJÆLP TIL DEN HEKTISKE HVERDAG

insoles

SPONSORERET AF SCHOLL: Jeg er vel hvad man ville kategorisere som “en moderne kvinde på farten” – og samtidig er jeg uden tvivl, hvad man ville kalde “en moderne pige, der køber fodtøj uden at tænke på komforten”. Kombinationen af disse to fører som regel slidte, trætte og grimme fusser med sig – hvilket jeg absolut ikke kan være en omkring (?), og det skal der gøres noget ved: Netop derfor har jeg flere gange nævnt og anbefalet Scholls produkter her på bloggen (her, her, her, her og her), og nu er det altså tid til endnu en anbefaling:

Scholls indlægssåler “GelActiv” fåes i forskellige udgaver, og jeg er særligt fan af “Everyday”-versionen, som passer perfekt til mit hektiske liv, hvor jeg får gået et par kilometer hver dag – den fordobler nemlig komforten i skoen og er stødabsorberende.

Da jeg var i Paris med min veninde i foråret, valgte vi f.eks. aktivt slet ikke at anvende offentlig transport undervejs, fordi vi begge følte, at vi fik mere ud af byen og derfor også turen, ved at gå rundt. Det medførte nogle rigtig gode, lange ture på flere timer – og desværre også nogle temmelig ømme fødder in the end of the day. I sådan en situation er det ideelt med indlægssåler i skoene, og når jeg skal med pigerne til Wien til november, satser jeg stærkt på at pakke mine Scholl GelActiv såler til hverdagsbrug. Scholl har desuden netop lanceret en ny sportssål som tillæg til hverdagssålen, som sandsynligvis ville være endnu bedre at have med, når der er mange og lange gåture i vente!

Sålen fåes både til mænd og kvinder, og klippes til i størrelsen, således at kvindesålen f.eks. kan passes af alt fra en str. 36 til en 42. Det er vigtigt for mig at understrege, hvor meget, det faktisk giver tilbage i komfort, at anvende GelActive sålerne. Jeg mærker altså en markant forbedring, og har intentioner om at anvende sålerne så ofte, som muligt. Det er vigtigt, at passe på sig selv – særligt i en hektisk hverdag – og dette er i hvert fald én måde at give sin krop lidt igen.

Da jeg synes, at budskabet omkring Scholls indlæggsåler gerne måtte udbredes, har jeg også arrangeret en lille konkurrence til jer! Der kan vindes en fuld pakke af GelActiv samt Scholls Velvet Smooth Pedicure Range, Soothing Foot Soak, Intensive Serum, Moisurizer, og Nourishing Night Cream – og for at deltage, skal I skrive en kommentar til dette indlæg med en kort tekst om jeres egen, aktive hverdag (husk email og navn!) – vinderen findes og annonceres D. 10. oktober.

SCHOLL GEL ACTIVE “INSOLES FOR EVERYDAY” 159kr.

stiletter

25 comments

 • Maria

  Jeg er for tiden igang med sabbatår og forsøger at tjene en masse penge til en jordomrejse. Jeg har 5 jobs og arbejder gerne op til 60 timer om ugen for at spare penge sammen. Mine fødder kunne derfor godt bruge en kærlig hånd – både såler for at forebygge knæ- og rygskader og de andre produkter for at pleje mine trætte og sprunkne fødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Disse indlæg ville gøre underværker for mine fødder! Jeg er “desværre”? platfodet, men går alligevel rundt med hæle hver dag fordi jeg er så forfængelig xD det resulterer i ømme fødder og hård hud, da jeg er for nærig til at investere i et par professionelle indlæg (men behøver jeg at nævne at jeg sagtens kan investere i tøj og sko? :D )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er den heldige ejer af et par fødder, som altid er fyldt med hård hud og vabler. Jeg arbejder stående ca. 70 timer om ugen i gennemsnit for tiden.. Når jeg så er hjemme, så plejer jeg alt andet end mine fødder. Jeg plejer derimod min kærlighed til løb og styrketrænig(og mit beskidte tøj op og ned fra vaskehuset).
  Jeg er også den heldige ejer af en kæreste, som gerne masserer mine ømme fusser, når jeg beder om det. Men med en hektisk arbejds uge, dumme arbejdstider og mellem kæreste tiden, så er grimme fødder ikke det mest sexede.
  Jeg vil meget gerne se om jeg kan opgradere min hverdag med lidt ekstra komfort til mine fødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina P

  Jeg står og går dagligt 7-8 timer på arbejde, og selvom jeg er vant til det, så er mine fødder rigtig ømme, når jeg endelig får fri. Derudover rejser jeg om en måneds tid til Afrika og Asien, hvor jeg det næste halve år kommer til at gå mere end nogensinde før! Det ville være super lækkert at vinde disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er typen, der får ondt i fødderne efter 30 minutters gang i et par støvler med hæl, så nu når efteråret nærmer sig, vil sådan et par såler gøre underværker for mine fusser! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Årh det kunne være løsningen til mine ømme fødder, vil så gerne vinde! Jeg går meget hver dag, både på mit job og frem og tilbage mellem mit hjem og uni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg går og løber en del til dagligt, samt har stående arbejde (når jeg jeg altså ikke sidder på min flade i skolen) og jeg ville blive super glad for at vinde dette sæt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Marie Zeuthen

  Med en hverdag der byder på passer af transport over Øresund, til malmø hvor jeg studerer, og dertil et par km på gåben, havde mine fødder (for ikke at sige kroppen) nydt rigtig godt af såler som disse! Da jeg desuden danser op til 5 timer dagligt, bliver kroppen hurtigt træt, og gode sko/såler reder altså lidt dagen der! #happyfeet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Til daglig arbejder jeg på kontor hvor høje hæle er en del af uniformen, så jeg har ofte ømme fødder når jeg kommer hjem (nogle gange bliver jeg nødt til at lukke døren så jeg kan tage skoene af og de ømmer fødder kan få en pause)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Selvom jeg går på barsel i morgen, så har jeg indtil da, rendt rundt på mit arbejde fra det ene møde til det andet. I mit arbejde har jeg mange rejser, og de dage kan blive virkelig lange med en del venten i lufthavne og så videre. Herhjemme cykler jeg stadig til alt, og nu skal den næste måneds tid bruges på frivilligt arbejde som fotograf, kaffeaftaler (not too shabby) og alt muligt andet sjovt. Men mine gravide fødder ville godt nok sætte pris på en forkælelsespakke fra Scholl :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg elsker at gå, da det er en fantastisk måde at indtænke motion på i en ellers travl hverdag. Dog er jeg ikke særlig god til at iføre mig gode sko til formålet, og mine fødder ser derfor ud derefter og er trætte og ømme efter sådan en dag. Ville elske at få mulighed for at prøve indlægssålerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er også stor fan af indlægs såler. Er platfodet så gode såler er alfa omega, især på ferier hvor man jo skal gå rundt og opleve byen. Jeg elsker fornemmelsen at gå på skyer(gele puder) så bruge dem i de fleste sko. Så krydser fingre for the jeg vinder så jeg kan prøve et nyt par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ender altid med at stå op hele dagen ved mit hæve sænke bord.
  Jeg glemmer simpelthen at det kan køres ned, og så skal jeg altid liiige et eller andet så jeg ender med at løbe rundt hele dagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Melgaard

  Min datter, som er stor-læser af din blog, er lige flyttet til udlandet, og er blevet en vaskeægte storbyspige. Derfor går hun en hel masse kilometer fra uni til møder til arbejde hver dag, og hun er UTROLIG dårlig til at passe på sine fødder og vil altså hellere spadsere rundt i et par pæne hæle end de (mindre pæne) ecco sko hendes mor har anbefalet hende…. Ja ergonomisk korrekt er hun ikke. Jeg ønsker mig dem til hende! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg vil forære dem til min svigermor. Hun elsker en god travetur og er meget fysisk aktiv. Dog døjer hun med et træthedsbrud i den ene fod og ville elske at prøve indlægssålerne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg arbejder til daglig i en 7-Eleven, hvor jeg står, og går i op til 8 timer ad gangen, uden pause, eller at sidde ned. Det resulterer i, at jeg hver aften har ekstremt ondt i fødderne, og nærmest kan mærke dem dunke, haha! Krydser fingre for at jeg vinder lidt nødhjælp til mine slidte fusser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Lækker præmie!! Jeg sidder på kontor, men da jeg sidder meget af dagen prøver jeg ofte at hæve bordet og stå op, men på hårdt underlag, og ikke iklædt fodformede sko, så giver det som oftest ømme fødder og ben.. Så jeg ville elske at eje disse såler, så jeg kunne stå mere op i hverdagen.. Derudover går jeg en del rundt og det vil kun være en bonus, hvis det var med mindre belastning af ens fødder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil super gerne vinde! :) Jeg døjer i en alder af 21 med en slem diskusprolaps i ryggen. Jeg bliver derfor nødt til, at gå i sko der er støddæmpende. De fleste af mine sko er dog ikke valgt pga. komforten, og jeg ville egentlig meget hellere gå i ballerinaer, sko med hæl osv. For et par dage siden, købte jeg et par af de såler du omtaler, og jeg er helt solgt! De gør virkelig en stor forskel for mig, og samtidig hjælper de på de ømme fødder, efter en hel dag med butiksarbejde.
  Krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg bor også i København og bevæger mig meget rundt til fods. Jeg har rygproblemer og bruger derfor ofte komfortabelt fodtøj. Derudover er jeg vild med såler, som øger komforten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  åh det ville være lækkert at vinde! Har så mange fine sko som bare står og samler støv da jeg “kommer til” at vælge de mere komforte sko til arbejde (på en café hvor man står op hele tiden) & hektisk aktiv hverdag, selvom jeg altid om morgenen tænker “i dag er dagen hvor jeg tager de fine røde med den lille hæl” Haha krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være super fedt at vinde denne konkurrence! Jeg arbejder til dagligt som tjener, så her får jeg også gået RIGTIG meget i løbet af en aften. Jeg har rigtig ømme fødder efter en travl uge, så et par lækre såler ville gøre underværker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Som sygeplejerske går jeg utroligt meget på mit arbejde og sidder næsten aldrig stille, hvilket kan mærkes i fusserne efter en 12-timers vagt. Jeg ville blive utroligt glad for en omgang pleje til mine fødder 😀💉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cemille

  Jeg er ansat som fuldtidstjener på en Café dette gør at jeg har lange dage hvor min fødder altid bliver fuldstændig smadret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uuuh – super lækker gave! Har længe overvejet om netop de såler var værd at investere i.. Med 2 jobs, herunder job som tjener på Det Kongelige Teater, samt kandidatstudie vil sådan et set helt sikkert lette mine små ømme fødder når dagen er omme <3
  Krydser fingre // Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil SÅ gerne vinde. Arbejder fuldtid som tjener, og på de 13 timer lange dage er mine fødder helt færdige når jeg kommer hjem. Jeg har længe tænkt på at købe disse såler til formålet, så jeg krydser virkelig fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL BRUGE JERES HJÆLP!