DR.DK PRODUKTIONER, DU SKAL SE NU

GET INSPIRED BY KRISTIAN HINDØ-LINGS

22-årige Kristian kan bedst beskrives som en humørbombe med formidabel smag. Han arbejder til dagligt som digital modeansvarlig hos Eurowoman og Alt!, og bor i Nordvest. Hans stil er morfar-cool, og så forguder han J.W. Anderson:.

trappen

DIN STIL MED 3 ORD: “Det kan jeg ikke. Men – det tætteste, jeg kommer, er den stil, som din morfar ville have, hvis han kunne stå på skateboard: Så en god blanding af Vans, klassiske herrebukser og charmeklude.”

billede

FAVORITDESIGNER: “J.W. Anderson. Alt, hvad han skaber, vil jeg eje – og her snakker vi både hans arbejde for mærket af eget navn, men også for spanske Loewe og den kunst, som han til tider laver i samarbjede med andre.”

kashmirstrik

HIGHSTREET: “Det eneste highstreet, som befinder sig i min garderobe, er Uniqlos kashmir- og merinouldtrøjer. De koster næsten ingenting, kan vaskes, og sidder bare pænt.”

sofa

UNIFORM: “Strømper i sandaler, herrebukser med pressefold, en T-shirt med et mærkeligt slogan og en charmeklud.”

vindueskarm

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Jeg er ligeglad med om en vare er tiltænkt mænd eller kvinder, og besøger oftere Norses dameafdeling end deres herre. Desværre kan jeg ikke passe sådan ca. noget, men især AF Agger, som er en del af deres sortiment, er jeg glad for.”

detaljer kolonihavestilen

INDRETNING: “Mine venner kalder det kolonihavestilen, og nogle andre er meget mere interesseret i min rumbos værelse end mit rent indretningsmæssigt, men jeg har også mange ting. Organiseret rod, kalder jeg det. Næsten alt er enten ting jeg har købt på DBA eller arvet. Min Erik Jørgensen sofa er nok den ting, som jeg er allergladest for, og så min interaktive AnOther Magazine forside med Rihanna.”

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “Sort fra top til tå og korte læderjakker: Jeg har ikke kroppen til førstnævnte, og sort er bare for hårdt til mine røde kinder.”

tasker

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Den er svær, men udover mine pyjamasser, Eytys sko og Sophie Bille Brahe smykker, er mine to seneste taskekøb favoritter: Sig hej til Loewes Hammock og Marc Jacobs Snapshot.”

sofareal

INSPIRATION: “Engang fandt jeg al min inspiration de forskellige blogs, som jeg læste, som alle var piger: Især Deadfleurette, 4th and Bleeker og danske Anywho, da de var på toppen, var blandt min daglige læserutine. Nu er det igennem kampagner, modemagasiner og Instagram-profiler. Jeg bliver ligeså inspireret af en sang, en bolig og en film, som af et decideret sæt tøj på en person.”

closeup

BEDSTE KØB: “I januar besluttede jeg mig for, at jeg skulle begynde at bruge mine 2 huller i både højre og venstre øre, og købte Sophie Bille Brahes delfinørering. Den har jeg haft i lige siden, og hvis ikke den kan kaldes en samtalestarter, så ved jeg ikke hvad kan – folk undrer sig altid over den, og jeg elsker, at man skal vide hvem designeren er, for at vide, hvad den er værd.”

BEAUTY: “Ja. Mine kinder. Min hud er fuldkommen, exceptionel sart, og hvis jeg skulle behandle den allerbedst, skulle jeg undgå den lange liste af fødevarer, som jeg er intolerant overfor, lade vær med at barbare mig og aldrig rense den. Men det kan, og vil, jeg ikke. Efter at have prøvet alt igennem mange år, er jeg kommet frem til, at K-Beauty fungerer bedst. Jeg starter med rens, så essens, så solcreme også en gel som afsluttende creme. Et lag mist indimellem hvert trin – morgen og aften.

sneaks

NÆSTE KØB: “Jeg skal have fundet mig nogle flere lysebrune Levi’s 501. Jeg har genopdaget hvor god en model det er – især med en T-shirt, og mine udtrådte Vans Sk8-hi. 260kr. i København K. Det er da til at overkomme!”

DRØMMEKØB: “Se denne er straks værre, for det ændrer sig lidt med tiden. Hvis du havde spurgt mig for 2 år siden, havde det været Chanels ‘Boy’-taske, og i foråret havde det været Sophie Bille Brahes ørering, som nærmest er en croissant af diamanter, men i dag er det min nabolejlighed. Jeg drømmer om at udvide og vælte så mange vægge som muligt, og indrette mig under taget med skråvægge og betongulve. Mon det er drømmen om New York?”

FØLG KRISTIAN PÅ INSTAGRAM HER. FÅ DESUDEN ET GLÆDELIGT FLASHBACK MED ET TIDLIGERE GARDEROBEINDLÆG MED KRISTIAN HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Kristian Hindø-LingsJulie NielsdotterCathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DR.DK PRODUKTIONER, DU SKAL SE NU