20% HOS BOOZT - KUN I DAG!

ET NYT DESIGN-SAMARBEJDE?

img_5972 kopi

De sidste par måneder har jeg holdt en STOR hemmelighed for jer – jeg har nemlig været i gang med et spændende, stort og omfattende designsamarbejde med den danske taske- og accessorievirksomhed Markberg.

I husker måske et lignede samarbejde fra et par år tilbage, hvor jeg, sammen med en række andre bloggere, fik til udfordring at tolke på et klassisk Markberg design i “The Battle”. I kan se resultatet fra denne designudfordring her.

Denne gang er det dog en hel anden type samarbejde, og der har ligget meget arbejde bag! Derfor er det med stor glæde, at jeg kan afsløre, at samarbejdet lanceres D. 12., og er i handlen D. 13. oktober. Jeg fortæller og viser jer selvfølgelig mere løbende – og nu kan jeg næsten ikke vente med at afsløre de endelige produkter! Har I nogle ideer?

5 comments

 • Ida

  Hej Marie,
  Jeg synes generelt, og som inspireret af de andre kommentarer, at det vil være fedt med en low-budget guide til fede skuldertasker, hvor man også kan have sin computer i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En lidt større lang skuldertaske ville være så lækkert! Og selvfølgelig også en klassisk, men mega cool lille🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det kunne være super lækkert med en fed fed taske, som man også kan have computer med i! Den ville jeg i hvert fald købe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Håber virkelig, at du har designet en sprød taske! Hvis ikke er jeg sikker på, de produkter der kommer er fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% HOS BOOZT - KUN I DAG!