6 PERFEKTE OVERGANGS-JAKKER

EN TRAVL TIRSDAG

IMG_4776

MADS NØRGAARD NEDERDEL (WINTER16) ||GOSHA RUBCHINSKIY T-SHIRT || CELINE SOLBRILLER || CHANEL TASKE || H&M ØRERINGE

I tirsdags havde jeg en temmelig travl dag, både hvad angik socialt liv og arbejde! Jeg mødtes med Shira og spiste morgenmad på Nr. 11 ved Sankt Annæs Plads, og derefter med Sille til frokost på Cantina, som Shira havde anbefalet mig.

Herefter skulle jeg filme en intro med  til et sjovt, nyt koncept, som I kan se lidt teasing for her, og som lanceres til oktober – og til sidst, skulle jeg til Nordvest og skyde mit næste Get Inspired By indlæg, som jeg glæder mig til at publicere på søndag! En særdeles travl, men også særdeles god, dag, som jeg med nød og næppe klarede med begyndende influenza.

breakiemad

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 PERFEKTE OVERGANGS-JAKKER