EN TRAVL TIRSDAG

DR.DK PRODUKTIONER, DU SKAL SE NU

Danmarks Radio laver simpelt hen de bedste dokumentarer, som kombinerer underholdning med læring, synes jeg – og i øjeblikket er der mange gode produktioner at finde derinde nu. Programmerne er kun tilgængelige en vis periode af gangen, så skynd jer at få set de programmer, der tiltaler lige præcis dig, inden de udløber. Her er tre af mine favoritter lige nu:

barndom

BARNDOM PÅ BISTAND: Mange børn i Danmark lever et liv i fattigdom, og denne gribende dokumentarserie af to afsnit følger fattigdommen – set fra børnenes synspunkt.

køn

NÅR 2 KØN IKKE ER NOK: En fuldstændig fantastisk dokumentarserie omkring køn, hvor vi følger en gruppe transkønnede i deres søgen på “det normale” og deres rejse for at nå erkendelsen af at være født i den forkerte krop.

oj

O.J. SIMPSON: MADE IN AMERICA: En dokumentarserie, jeg var blevet anbefalet mange steder fra, men som jeg egentlig ikke havde troet, ville tiltale mig – jeg tog fejl! Vi følger sportslegende, filmstjerne og forbryder O.J. Simpson fra starten af sin karriere til dommerens afgørelse. Sideløbende handler dokumentaren endvidere også om politik og afroamerikaneres rettigheder i USA.

2 comments

 • Maiken

  Helt enig Marie Jedig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du har så ret! Virkelig mange gode dokumentarer på DR :)
  Sygdom søges og de raske syge kan også anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TRAVL TIRSDAG