NICE DAG 1: KYSSESYGE OG SKODHOTEL

THAT OCEAN FEEL WITH POSTERS

DESENIO kopi

SPONSORERET AF DESENIO: 1. RAMME HER 199kr., PLAKAT “STRAND FOTO” HER 189kr. || 2. RAMME HER 199kr., PLAKAT “BLUE OCEAN” HER 189kr. || 3. RAMME HER, PLAKAT “HAVET FOAM” HER 249kr.

I husker måske indlægget her, hvor jeg anbefalede plakatshoppen Desenio, til både køb af plakater og rammer. Jeg har fornyligt været inde og lægge en ny bestilling på ovenstående, og tænkte i dén forbindelse at smide endnu en anbefaling afsted til jer.

Desenio har et kæmpe udvalg af forskellige typer af plakater, og som jeg efterhånden har fået nævnt et par gange, har jeg en helt særlig ting ved havet. Jeg bliver et meget gladere menneske af at have hav omkring mig – og når jeg nu ikke kan komme til havet, må havet jo komme til mig! Derfor elsker jeg disse naturmotiver.

Et spørgsmål, jeg ofte får stillet, både her og på Instagram, handler om de rammer, jeg har mine billeder i. Her har Desenio altså også et temmelig stort udvalg – og selvom jeg denne gang forelskede mig i sølvrammerne, er der altså også mange forskellige rammer i forskellige typer af træ, guld, messing. Rammerne fåes desuden i mange forskellige størrelser – ovenstående er i 50×70 (de små) og 100×70 (den store).

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, der giver 25% rabat fra d. 13.-15. september. Rabatkoden er mariedesenio og skal skrives ved checkout. Så kan havet også komme til jer. HAPPY SHOPPING!

2 comments

 • Amy

  Har netop prøvet at bestille et billede og en ramme – men koden virkede ikke. Der stod at koden var aktiv- men kunne ikke bruges på disse produkter… Så ved du hvad den kan bruges på??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Koden kan kun bruges på plakater, ikke rammer – så du skal nok dele bestillingen op. Beklager!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICE DAG 1: KYSSESYGE OG SKODHOTEL