I JUST BOUGHT: HIGHSTREET GOODIES

BEAUTY GOODIEBAG GIVEAWAY

ezzence

SPONSORERET AF EZZENCE: Kender du webshoppen Ezzence? Ezzence er en onlineshop, der forhandler en række af de bedste beautybrands, bl.a. Ole Henriksen, Chanel, Biotherm, Dior, EOS og mange, mange flere! Jeg har fået æren af at teste en sindssygt lækker goodiebag fra beauty-webshoppen Ezzence indeholdende de LÆKRESTE beautyprodukter – bl.a.:

VAN CLEEF & ARPELS “CALIFORNIA REVERIE”: Den dejligste og fineste parfume med en let og lækker duft af mandarin, jasmin og vanilje. Jeg kendte faktisk ikke brandet forinden, men er allerede kæmpefan!

CDN VINYLYX NEGLELAKKER: Neglelakker i de fineste farversom rent faktisk holder! Jeg kender brandet, fordi min egen negledame brugte præcis disse til shellac. Særligt de to forreste til venstre i blå og rød er jeg vild med!

JANE IREDALE ØJENSKYGGER: Jeg bruger sjældent øjen skygge, men når jeg gør, er cremeøjenskygger klart en favorit. Produktet her er i fantastisk kvalitet og i de fineste farver.

Endvidere har jeg fået lov til at udlove en goodiebag magen til min, til én heldig læser! For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar til dette indlæg med link til dit favoritprodukt fra shoppen, og fortælle, hvorfor netop du burde vinde den lækre præmie. Vinderen findes og annonceres allerede D. 21. september.

Husk desuden, at der er 10% at hente på en stor del af sortimentet – se mere her.

92 comments

 • Louise

  En af mine favoritter fra Ezzence er denne CLEAN parfume https://ezzence.dk/clean-shower-fresh-eau-de-parfum-60-ml
  Jeg skal bare vinde den goodie, fordi jeg ELSKER CND!!! De holder altid som lovet, og de fås i så mange forskellige nuancer. Jeg ville elske hvis jeg kunne udvide min beskedne samling af dem! Jane Iredale er bare altid god!! Men neglelakkerne er klart favoritterne!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er vild med produkterne fra Jane Iredale. Denne læbestift er min favorit https://ezzence.dk/jane-iredale-puremoist-lipstick-cindy
  Og hvorfor skal jeg så vinde? Jo, mine ellers meget søde børn har hygget sig med min makeup og nu er det meste lige til at smide ud :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Mit favoritprodukt må nok blive denne ensym maske: https://ezzence.dk/organic-pharmacy-enzyme-peel-mask-with-vitamin-c-and-papaya-40-ml
  Den er økologisk og renser i dybden, lige hvad jeg mangler til efteråret, hvor min hud ofte ser mat og træls ud efter en sommer/et efterår med sol. Jeg skal vinde goodiebagen fordi jeg trænger til forkælelse efter jeg er startet på mit første job efter uni. Føj for sulan, tænk at skulle på arbejde hver dag og mændene i jakkesæt bestemmer, hvornår jeg må holde ferie og fri:( Stress, stress, stress

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  https://ezzence.dk/van-cleef-arpels-california-reverie-edp-45-ml
  Har ledt efter en god parfume så længe, men har simpelthen så svært ved at finde den rigtige. Denne duft lyder dog rigtig lækker. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamila kozlowska

  https://ezzence.dk/clarins-double-serum-30-ml denne serum, som jeg altid stjæler lidt af, fra min mor, fordi at den gør wonders ved huden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Favoritprodukt fra shoppen : https://ezzence.dk/dr-hauschka-rose-day-cream-30-ml – Perfekt til efterårstiden vi går ind i om lidt, hvor huden begynder at blive en del mere tør.

  Jeg “burde” vinde, fordi jeg netop er startet på teko og bruger alle mine penge på stof og husleje (og så på SU..), hvilket gør at jeg hverken ejer en parfume eller en dagcreme og bruger min nu 3 årige gamle chanel neglelak, som falder efter af cirka to timer, øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151

  Man går aldrig galt i byen med en rød læbe ;-) Det kan pifte et hvert outfit op og giver lige det sidste touch, synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  https://ezzence.dk/organic-pharmacy-enzyme-peel-mask-with-vitamin-c-and-papaya-40-ml
  Denne er min favorit, og er med til at holde min hud frisk især i de kolde tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Degen

  https://ezzence.dk/organic-pharmacy-enzyme-peel-mask-with-vitamin-c-and-papaya-40-ml

  Er lige kommet på dagpenge og skal ud og finde mig et job. Det ville være lækkert at være velplejet når man skal ud og sælge sig sev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Marie,
  Jeg har da selvfølgelig tabt min spritnye pudder på mit spritnyegulv, og den gik i titusinde stykker. – for at ikke det skal være helt løgn, så tabte jeg min hårolie (yes-i glas) sidste uge. smadr! Jeg kan blive helt vanvittig af at tænke på det, selvom der ikke er nogen vej tilbage!!! Nå, men så synes jeg at en løs pudder er at foretrække efter det rod,- for god ordens skyld ;)!!! haha.

  https://ezzence.dk/youngblood-natural-mineral-foundation-soft-beige-10-g

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  https://ezzence.dk/elizabeth-arden-ceramide-ultra-lipstick-brick

  Som færdiguddannet og nu en del af det evindelige jobsøgningsræs kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse! Pengene rækker heller ikke så langt oven på en flytning, så jeg krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amaloe

  https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151 I og med at det er hot at sætte fokus på læberne lige nu, mangler jeg en rød læbestift. Denne fra Lancome kunne være et godt bud :-)
  Jeg skal vinde fordi, det er længe siden, jeg har forkælet mig selv og med denne boks, kan jeg gøre noget godt for mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En god pudder, der giver sommerglød er essentielt for mig, da jeg netop synes, at det er med til at friske ansigtet op sikre at ens hverdagsmake-up fungerer.
  https://ezzence.dk/vita-liberata-trystal-minerals-powder
  Jeg synes netop, at jeg skal vinde denne lækre præmie, fordi jeg arbejder i en blomsterbutik, hvor jeg mener, det er vigtigt, at man er præsentabel overfor kunderne. Jeg er sikker på, at med en lækker duft, lækre negle og en lækker make-up ville jeg kunne tiltrække bare lidt flere kunder. – det bilder jeg i alt fald mig selv ind haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Christensen

  Mit favoritprodukt er min soulmate af en perfume; Clean Skin https://ezzence.dk/clean-skin-eau-de-parfum-60-ml 💎
  Jeg ville elske sådan en goodiebox, da jeg i en alder af 21 pludselig har fået en vanvittig besættelse af makeup – hvilket er super upraktisk som studerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida P

  Jeg drømmer om denne balsam fordi jeg ovenpå en gymnasiestart virkelig har brug for noget selvforkælelse. Den sidste tid har været spændende, sjov og lærerig, men ikke desto mindre hård. Jeg har brugt al min tid med nye venner og lektier, og det kommer desværre til udtryk på hud og især hår – hvilket denne superbalsam, der efter min erfaring er den bedste på markedet, og resten af goodiebagen ville kunne hjælpe på. Tak for din dejlige blog, jeg krydser fingre!

  https://ezzence.dk/davines-essential-melu-conditioner-1000-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Vigh Riis

  https://ezzence.dk/nuxe-huile-prodigieuse-multi-usage-dry-oil-100-ml
  Denne olie er fantastisk! Jeg bruger den både til min krop og mit hår – win win!
  Jeg ville elske at vinde sådan en fin goodiebag, da SU’en ikke altid rækker til at forkæle sig selv – så det ville da være skønt at blive forkælet med sådan en lækker goodiebag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jacobi Jacobsen

  Det er så svært at vælge ét produkt. Jeg elsker produkter, både emballagen, duft, konsistens, funktionen og den måde det pynter i hjemmet. Jeg er netop hjemvendt fra rejse til Asien, og har forelsket mig i produkter (og mad) med lemongrass. Derfor vil mit næste beauty-køb højst sandsynligt være denne https://ezzence.dk/dr-hauschka-lemon-lemongrass-body-oil-75-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  den her er ret fab :)
  https://ezzence.dk/jane-iredale-pure-moist-lip-colour-renee-3-4

  jeg skal vinde fordi jeg har været igennem en større operation og trænger til lidt forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B

  https://ezzence.dk/cnd-vinylux-225-leather-satchel-15-ml

  Ville elske at vinde nogle produkter, mest fordi jeg virkelig er dårlig til at finde og prøve nogle ordentlige produkter. En goodiebag som denne, kunne helt sikkert give mig noget inspi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Kjeldbjerg

  Mit favoritprodukt er denne primer fra Youngblood, som er uundværlig for mig, og burde være allemands(kvindes) eje. https://ezzence.dk/youngblood-mineral-primer-30-ml. Goodiebagen ville være en fantastisk gave til en fattig studerende ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena

  Pyha, der er mange lækre ting at vælge imellem, men mit yndlingsprodukt må blive denne lækre farve fra CND: https://ezzence.dk/cnd-vinylux-225-leather-satchel-15-ml

  Hvorfor skal jeg vinde? Ja, jeg er sikker på at alle os der deltager jo super gerne vil vinde og fortjener lidt forkælelse, men jeg synes helt bestemt jeg trænger til noget lækkert, da jeg er boligløs og virkeligt kæmper med at holde hovedet højt. Jeg lider nemlig også af forskellige psykiaske diagnoser og føler hele mit liv i øjeblikket er på standby, fordi kommunen ikke er til meget hjælp og åbenbart har svært ved at overholde egne deadlines, snakke sammen eller tage tingene seriøst. Jeg bor lige nu i en campingvogn uden hverken strøm eller varme, samt jeg ingen folkeregisteradresse har. Det bliver kun koldere udenfor og jeg håber der meget snart er lidt lykke der tilsmiler mig, for jeg elsker bl.a. indretning og beauty, men det er virkeligt svært virkeligt at indrette sig eller forkæle sig selv, når man ikke engang har et hjem og alle penge der overhoved er, bliver lagt til side til et indskud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Når man cykler 20 km om dagen, da SUen ikke lige rækker til et ungdomskort, så kommer man (meget) let til at svede, når man kommer frem til destinationen.
  Så hvis jeg skulle være så heldig og vinde skulle det være denne lækre parfume
  https://ezzence.dk/armani-si-edp-spray-50-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie p

  https://ezzence.dk/bareminerals-original-spf-15-golden-tan-clg-8-g
  jeg ville elske at vinde goodiebag’en da der ikke er meget plads til lækre produkter når man er på su :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  https://ezzence.dk/clarins-face-treatment-oils-lotus-for-oily-combinated-skin-30-ml
  Mit favoritprodukt er helt klart denne olie, der er super god mod uren hud. Når man cykler 13 km frem og tilbage fra skole hver dag, bliver huden super fedtet og en olie som denne her hjælper bare med at holde huden ren og pæn. Og da jeg netop er begyndt at studere og derfor er på SU ville det da være super lækkert at vinde en lækker skøndheds-goodiebag, da skønhedsprodukter ofte er noget der ligger ret langt nede på prioriteringslisten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Greve

  Der skal så lidt til, for at man ser ud til at have gjort noget ud af sig selv. Lidt farve på læberne kan gøre underværker! Sommetider dupper jeg blot lidt rød læbestift på med fingrene – og mere skal der ikke til for et fint look. Den røde læbestift fra Lancome må være mit favorit-produkt fra Ezzenxe (https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151).
  Stort knus Petrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena B

  Mit favorit produkt er uden tvivl Revitalash Advanced, som er serumen der har reddet mine øjenvipper. Jeg fik den i julegave af min mor, og har været helt afhængig siden. Jeg har tabt en del af dem efter brug af eyelash extensions, men med denne får jeg hverken brug for dem eller mascara igen! Efter at have brugt serumen i et lille stykke tid, kunne jeg mærke at de blev stærkere og stærkere, og efter ca. en måned blev de virkelig virkelig lange og tykke. Folk spørger mig ofte, om jeg har falske øjenvipper på efter jeg begyndte at bruge serumen.

  Grunden til at jeg gerne vil vinde, er fordi jeg er flyttet hjemmefra og derfor ikke har den allerbedste økonomi. Min søster kommer hjem fra frivilligt arbejde i Sydafrika næste måned, hvor hun også vil fejre sin fødselsdag. Jeg har ikke set hende i et år, og ville ELSKE at kunne give hende en så god gave som denne, hvilket normalt ikke er muligt for en studerende som jeg.

  Krydser alt hvad jeg har!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HC

  Min evige go-to der holder min hud frisk og fri for urenheder Biotherms toner! (https://ezzence.dk/biotherm-biosource-softening-toner-dry-skin-400-ml) Knus-elsker den og selvom den er drøj i brug, har jeg brugt op til flere flasker!!!

  Generelt er jeg bare super glad for alle produkter fra Biotherm og det er stort set det eneste jeg bruger til min hud :-)

  Jeg elsker at dulle, alt fra negle til makeup og hår, derfor ved jeg med sikkerhed at produkterne vil blive brugt flittigt og værdsat hjemme hos mig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaKirstine L

  Mit favorit produkt, cremen fra Embryolisse (som både er genialt OG særdeles fornuftigt prismæssigt) er at finde på på deres hjemmesiden – sammen med en masse andre virkelig lækre sager! Så den ville jeg uden tvivl klikke hjem;https://ezzence.dk/embryolisse-lait-creme-concentre-75-ml

  Jeg vil nødig klage, for jeg har det sgu godt! Men lige pt er min økonomi strammere end nogensinde. Det betyder at de næste to år indebærer en livsstil dikteret af enormt økonomisk bevidsthed og i dette ligger der altså: INGEN luksus. Overhovedet. Og i følge mig er luksus således; alt – ALT – der er “unødvendigt”! Dvs. tøj, make-up, beauty-produkter, smykker, cafe-besøg, ude-spisning, bif-ture osv. osv. Altså rettere sagt; det eneste der må smides penge efter er almindelige fornødenheder som mad, husholdning og transport. I starten gik det fint, men må indrømme jeg er kørt meget meget surt i det.Materielle ting er ikke alt, penge er ikke alt. Men at have dem og gerne således der er til lidt “sjov” og luksus er altså ganske enkelt lidt (MEGET) sjovere. Det her bliver i al fald to særdeles lange år… DERFOR ville jeg jo elske og sætte så stor pris på en lækker beauty-pakke, som jeg med god samvittighed kunne nyde og gøre brug af de dage jeg har (lidt for) ondt af mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er vild med Ezzence!
  Jeg drømmer om denne dejlige peel:
  https://ezzence.dk/organic-pharmacy-enzyme-peel-mask-with-vitamin-c-and-papaya-40-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L

  Mit yndlingsprodukt fra hjemmesiden må være Jurliques rosenvands-mist, som bare dufter virkelig godt, og føles fantastisk! (https://ezzence.dk/jurlique-rosewater-balancing-mist-100-ml) Jeg synes det ville være skønt at vinde, da det virkelig er nogle produkter jeg ville blive glad for! Sidste år flyttede jeg fra min familie på Nørrebro til Jylland hos min venindes familie, og jeg glemmer ofte at gøre noget ud af mig selv med ikke så meget tid om morgenen, da jeg stadig ikke rigtigt har vænnet mig til en ret lang cykeltur fra landet ind til mit gymnasie! (distancer på cykel føles bare kortere i København) Neglene med mere jord under neglene kunne godt bruge noget dækning af fin neglelak, og et (rimeligt nuværende) problem med gyllelugt kunne godt camoufleres med god parfume, hehe. – og hvor er det hyggeligt med giveaways!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria I

  Jeg skal 5 måneder til Sydamerika til februar i mit sabbatår, hvilket betyder at hver en krone jeg tjener bliver sat til side, så jeg får en fantastisk rejse. Derfor er der ikke meget plads til selvforkælelse, men denne creme bliver jeg dog nok nødt til at klikke hjem, da jeg ikke kan undvære den i et 5 måneder!
  https://ezzence.dk/embryolisse-lait-creme-concentre-75-ml
  Jeg krydser fingre for lidt selvforkælelse inden jeg tager af sted. Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mit yndlingsprodukt fra shoppen er Jurlique rosenvands-mist! Den dufter simpelthen så godt, og min hud synes den er rigtig god. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da det bare er nogle vildt lækre produkter! Jeg flyttede sidste år over til min venindes familie i Jylland helt fra min egen på Nørrebro, og glemmer tit at gøre noget ud af mig selv. Derfor ville det være fantastisk at kunne skjule det landlige jord under neglene med fin neglelak, og den (rimeligt nuværende) lugt af gylle med god parfume!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Jeg ønsker mig at vinde fordi jeg virkelig trænger til en optur snart. Jeg er droppet ud af stx to gange, begge gange fordi jeg blev indlagt med anoreksi. Nu er jeg flyttet hjemmefra og forsøger mig med at tage hf. Jeg kunne bare rigtig godt bruge lidt egenomsorg, som SU’en ikke rækker til.
  Forresten må dette være mit yndlingsprodukt https://ezzence.dk/lancome-hypnose-doll-eyes-mascara-waterproof-black

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  https://ezzence.dk/clarins-eyebrow-kit vil elske den her og bruger det hver dag og fremhæver ens skønhed og er flot når man kommer på arbejde <3 elsker at gå op i mit udsende og tager ingen steder før man er klar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Jeg elsker den her maske, som jeg rekommanderer til alle (undtagen virkelig sensitiv hud). Den er så dejlig at bruge.
  https://ezzence.dk/ren-glycolactic-radiance-renewal-mask-50-ml
  Jeg synes jeg burde vinde fordi jeg har haft en sindsygt stressende periode på arbejde, at en goodiebag med produkter til hygge og afslapning, ville være perfekt for mig lige ved denne tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg synes, at dette https://ezzence.dk/clarins-eyebrow-kit ser virkelig lækkert ud!
  Jeg ønsker mig denne lækre goodiebag, da jeg trænger voldsomt til forkælelse! Har hverken personligt overskud eller økonomsk overskud til sådanne lækre sager, så krydser alt hvad jeg kan😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg er vild med dette sæt til øjnene https://ezzence.dk/clarins-eyebrow-kit
  Det ville være så skønt for mig at vinde en lækker goodiebag, da jeg pga. sygdom ikke kan deltage i arrangementer, hvor man får en. Så jeg sidder tit med drømmende blikke og ville ønske det var mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Højmark

  Mit yndslingsprodukt er klart den den fantaskiske masacra fra Lancome. Min mor er kæmpe fan, og selv er jeg også blevet stor fan af de fine mærke. Som studerende i gymnasiet er der ikke altid penge til de mange fine og flotte produkter fra bl.a. lancome, derfor ville jeg blive vildt glad for at blive forkælet med sådan en goodiebag. Hvor jeg samtidig også kan forkæle min skønne mor.
  https://ezzence.dk/lancome-hypnose-drama-waterproof-mascara-black

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Clarins – Double Serum – jeg håber denne her vil være rigtig god for min hud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Madsen

  Skøn konkurrence som er lige til deling med de andre piger i familien. Vi elsker at dele. Et af mine egne yndlingsprodukter er Mandelcreme fra Weleda.
  https://ezzence.dk/weleda-almond-soothing-facial-cream-30ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Fogh

  https://ezzence.dk/escentric-molecules-escentric-03-100ml

  Jeg ville knuselske at vinde den fantastiske goodiebox. Jeg er pt i praktik vedrørende mit studie, og at gøre sig pæn og fin om morgenen er lidt af en mangelvare, når man skal ud i en skoleklasse. Det ville være helt vidunderligt at vinde disse lækre produkter, så man i dén grad bliver motiveret til at gøre lidt mere ud af det, og så ville den kære mand vist heller ikke klage ;-)
  Krydser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg er helt vild med denne ansigtigscreme. Jeg har en meget allergisk hud, og har derfor reageret overfor ALLE andre cremer end denne. https://ezzence.dk/ole-henriksen-truth-revealed-super-creme-spf-15-50-g
  Præmien vil jeg dele med min mor, fordi hun har været så sød at hjælpe mig med at købe cremen, imens jeg er på SU. Hun fortjener at få noget igen, gør hun <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah K

  Mit favoritprodukt må være denne https://ezzence.dk/elizabeth-arden-beautiful-color-blush-sweet-peach , den gør selv en dårlig dag god, og giver en fantastisk glød til et ellers efterhånden vinterblegt ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Hov glemte at tilføje min mail :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ELSKER Beauté Pacifique’s serum og er et af mine absolutte favorit produkter, når det gælder ansigtspleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  https://ezzence.dk/elizabeth-arden-untold-edp-spray-30-ml
  Min yndlings duft! Krydser fingrer for at jeg vinder , kunne godt bruge lidt selvforkælelse 😍☺️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  https://ezzence.dk/elizabeth-arden-ceramide-ultra-lipstick-melon ville helt sikkert investere i denne orange-røde læbestift. Håber jeg vinder! Mest fordi jeg er super dårlig til at prioritere beauty. Synes altid det er mere spændende at bruge penge på tøj eller møbler. Denne præmie kunne nok hjælpe mig på vej….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mit yndligs produkt er uden tvivl Biotherms bodylotion med citrus, den slår aldrig fejl både til et par brune sommerben eller tørre vinterstænger. https://ezzence.dk/biotherm-lait-corporel-anti-drying-body-milk-citrus-400-ml
  Det ville være lækkert at vinde for at gå vinteren i møde med lidt ekstra selvforkælelse. Derudover trænger mine negle til at få lidt ny inspiration og det er jo den perfekte mulighed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  https://ezzence.dk/clarins-instant-light-lip-perfector-rose-shimmer-12-ml
  Denne lip Balm/gloss købte jeg i starten af sommeren og jeg har slet ikke kunne undvære den! Den er snart helt brugt op, så jeg må snart ud og investere i en ny. Det kunne jeg jo passende gøre igennem denne hjemmeside, som jeg faktisk aldrig har benyttet før. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det kunne ikke være federe!! Jeg faldt netop over en Van Cleef & Arpels parfume da jeg var på loppemarked for lidt tid siden. Jeg forelskede mig fuldstændig i duften, men på grund af pengemangel fik jeg den ikke med hjem. Uvidende som jeg var, troede jeg ikke den kunne fås andre steder, MEN nøj hvor er jeg glad for at se at den findes OG rent faktisk kan fås – meget happy lige nu – kunne være det fedeste at vinde i en goodiebag !
  Linket til den bedste parfume jeg længe har duftet til: https://ezzence.dk/van-cleef-arpels-precious-oud-edp-75-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  https://ezzence.dk/elizabeth-arden-optimizing-skin-serum-30-ml

  Denne serum. Jeg har aldrig døjet med min hud – faktisk er jeg ofte blevet spurgt, hvad jeg gør for at holde den så pæn. Det sidste år, måske endda mere, er min hud bare blevet slem. Den er tør, ser slidt ud, den er blevet uren og meget tør. Jeg ved, at jeg har været heldig med at opleve sådanne ting senere i livet (jeg er 22), men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere det nu. Meh. Jeg prøver noget forskelligt af, og håber at nå et produkt som kan redde mig og min hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Friislund

  Jeg er vild med Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser, da jeg føler mig helt vildt ren i ansigtet, efter jeg har brugt den!
  https://ezzence.dk/ole-henriksen-aloe-vera-deep-cleanser-207-ml

  Jeg bør vinde denne goodiebag, fordi jeg elsker at bruge tid på lægge makeup, eller generelt bare sådan at gøre mig lækker og klar ;)

  – Karla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  https://ezzence.dk/ren-invisible-pore-detox-mask-50-ml Denne her detox maske fra REN! Gør virkelig noget for min hud – og det er synligt nærmest med det samme! Jeg er afhængig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Jeg er helt vild med Molecule parfumen, da den skiller sig ud i mængden af alle de mange lækre dufte der findes. Det kunne være herre fedt at vinde den dejlige præmie, da jeg lige er startet på gymnasiet, og godt kunne trænge til lidt selvforkælelse.https://ezzence.dk/escentric-molecules-escentric-01-100ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg elsker denne hårolie fra Davines – selvom jeg er på SU, under jeg mig altid denne hårolie, når jeg er ved at løbe tør: https://ezzence.dk/davines-oil-non-oil-125-ml
  Præmien ville jeg dele med min skønne mutti, fordi hun altid formår at holde sammen på familien og hverdagen uanset, hvad der sker, så hun fortjener bestemt en smule ekstra luksus til at forsøde livet med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Z.B

  Åhhh mit yndlingsprodukt må helt klart være denne lækre røde sag. Den har været et hit hele sommeren hos mig og vil blive endnu mere perfekt til vinter, hvor alt er gråt og kedeligt: https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151 (med måske en smule inspiration fra den uendeligt smukke Noora)
  Jeg går i 2.g på gymnasiet og må ærligt indrømme, at jeg er begyndt at køre død i alle de mange lektier og lange dage, og tanken om, at jeg kun er halvvejs! Derfor synes jeg det kunne være sindssygt lækkert at blive forkælet lidt midt i al travlheden, og hvad ville være bedre end en masse festlige neglelakker og lækker parfume samt andre lækre goder? Det ville i hvert fald hjælpe mig bare en smule mig gennem 2.g :))
  Krydser fingre!
  Hilsen Asta<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Hansen

  https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151 Denne røde læbestift er en fast invistering hos mig. Den er perfekt fest eller til at pifte et enkelt hverdagsoutfit op!
  Jeg fortjener at vinde denne præmie, da jeg virkelig trænger til at forkæle mig selv lidt luksuriøst. Derudover kunne jeg godt tænke mig at gøre lidt mere ud af mig selv (da den smukke sommerglød er ved at forsvinde) med nogle fine produkter fra Ezzence. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørine

  Mit yndlingsprodukt er klart det her https://ezzence.dk/mk-organic-pure-oil-w-500-ml fordi jg allerede nu, med den lidt køligere luft, kan mærke min hud tørre ind til sandpapir! Jeg kunne derfor vildt godt tænke mig at vinde, for at kunne forkæle mig selv med de lækre produkter (og glemme den tørre hud).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil så gerne begynde at gå med læbestift i hverdagen og ville elske at bruge denne https://ezzence.dk/jane-iredale-just-kissed-madrid-2-3-g fra Jane Iredale, da den ikke er fyldt med skadelig kemi. Generelt vil jeg bare gerne blive bedre til at gøre mere ud af mig selv i hverdagen, og derfor ville det være en fantastisk start at vinde den lækre præmie :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Mit favoritprodukt er helt sikkert denne olie: https://ezzence.dk/moroccanoil-treatment-light-100-ml Den gør mit hår SÅ blødt, og så dufter den fantastisk! Ingen andre olier dur ;)
  Og så synes jeg, jeg skal vinde denne fine goodie box, fordi jeg går et hårdt år i møde, da jeg er i pædagogikum på det gymnasium, jeg arbejder på. Jeg tror helt sikkert, jeg får brug for selvforkælelse det kommende år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Svært kun at vælge ét favoritprodukt, da der er så mange lækre ting at vælge imellem. Men denne skrub fra Ole Henriksen er uundværlig! Den er simpelthen den bedste jeg nogensinde har prøvet.
  https://ezzence.dk/ole-henriksen-rub-n-buff-salt-scrub-624-g
  Sikke en lækker præmie, som jeg håber på at vinde da jeg virkelig ville sætte pris på lidt selvforkælelse :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg elsker, elsker, elsker den her olie; https://ezzence.dk/mk-organic-pure-oil-w-500-ml!
  Mit nytårs forsæt var at være bedre til at være god ved mig selv, så derfor har jeg fortjent at vinde således jeg kan holde mit nytårs forsæt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K

  Mit favorit produkt er denne dermaroller, da den hjælper mig med at holde min hud pæn! https://ezzence.dk/serum8-dermaroller-home-kit-for-face

  Og jeg burde vinde denne giveaway, hovedsagligt da jeg godt kunne godt bruge noget nyt og lækkert.
  Derudover er jeg lige flyttet hjemmefra og pengene er ikke store til skønhedsprodukter lige for tiden, da indretningen mangler.
  Derfor synes jeg, at jeg skal vinde.

  Fra en trofast læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Jeg trænger virkelig til lidt luksus.. Min unge er skidesur på mig, mine elever er sure på mig, og min kæreste planlægger at sejle jorden rundt – en lille tur på en 2-3 år. Det er kun mandag, og weekenden er meget langt væk. Denne her ville være fin: https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-canvas
  Jane Iredale er et super mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia B

  Mit farvoritprodukt er denne bodylotion fra Urtekram, som er mild og god mod sart hud og virkelig billig! Så er den svanemærket hvilket altid er et plus! https://ezzence.dk/urtekram-no-perfume-body-lotion-245-ml
  Jeg vil gerne vinde, da jeg har en tendens til vende tilbage til de samme gamle beauty og make-up vaner som jeg altid har haft. Det bliver lidt kedeligt i længden, men det er svært at vide hvad der er godt at købe, når jeg ikke har den store forstand på beauty produkter. Jeg vil vildt gerne prøve at eksperimenter lidt med noget nyt og sådan en lækker goodiebag er jo ikke et dårligt sted at starte! Kh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mit favoritprodukt er denne: https://ezzence.dk/lancome-l-absolu-rouge-lipstick-rouge-mythique-151 – den kan bare altid gøre en dag lidt mere festlig ;) Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er studerende og på SU, så der er sjældent penge til forkælelse der ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Et vidunderprodukt fra Ole Henriksen, en af mine favoritter: https://ezzence.dk/ole-henriksen-power-bright-kit-6-behandlinger Den mand er simpelthen Gud når det kommer til hudpleje!

  Og jeg vil rigtig gerne vinde – jeg gider ikke en lang smøre med at jeg fortjener det mere end andre og jadajadajada, da det gør jeg ikke, men jeg er en sucker når det kommer til negllakker, og en god parfume, og hvis jeg kunne lære at lægge en pæn øjenskygge og ikke ligne en der er stukket af fra et vidst sted, så ville jeg fandme blive glad – og det er jeg sikker på kan blive en realitet med disse lækre creme øjenskygger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Titlen som mit farvoritprodukt må gå til: https://ezzence.dk/clean-skin-eau-de-parfum-60-ml.
  Jeg skal vinde, fordi alle fortjener at blive forkælet med lækkerier, så det gør jeg også!

  De bedste hilsner
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma L

  Mit favoritprodukt må være denne fine, røde neglelak fra CND https://ezzence.dk/cnd-vinylux-228-hand-fired-15-ml.
  Grunden til at jeg har valgt dette produkt er, at jeg synes, det er vigtigt, at man ikke render rundt med en halv neglelak på hænderne. Neglene er en af de ting, der skal se ordentlige ud, især hvis man gerne vil repræsentere, at man har en god hygiejne. Jeg elsker selv at have pæne negle, men det kan være belastende at fjerne og tage neglelak på hele tiden, og jeg har i lang tid hørt om CND neglelak, som jeg ville blive glad for endelig at kunne prøve. Lækkert indslag forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophies

  https://ezzence.dk/bareminerals-flawless-definition-mascara-black-10-ml
  Kan godt lide denne mascara fra bare minerals
  Kunne godt tænke mig, at vinde goodiebagen da jeg har 3.g galla lige om lidt (7 oktober), og det ville være nice med lidt produkter at fuldende mit look med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Johansen

  Et lækkert produkt derfra, er parfumen Sheer Beauty fra Calvin Klein https://ezzence.dk/calvin-klein-sheer-beauty-edt-30-ml
  Jeg håber at vinde, da jeg lige er flyttet hjemmefra, og sidder på et stramt SU-budget, og derfor, som situationen er lige nu, ikke har penge til selv forkælelse – krydser fingre, og håber derfor at jeg bliver den heldige læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Brink

  Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vinde, da mange af mine produkter trænger til en udskiftning (de er vidst udløbet for længst haha). Jeg er helt vild med produkterne fra Ezzence og kan specielt godt lide denne brow pencil, som ville være en stor hjælp til mine ellers usynlige øjenbryn: https://ezzence.dk/jane-iredale-retractable-brow-pencil-brunette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wauw, sikke en lækker præmie! Mit favorit produkt fra shoppen er https://ezzence.dk/murad-blemish-control-oil-control-mattifier-spf-15-50-ml
  For det er simpelthen det eneste produkt der kan tæmme min skinnende hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde den lækre præmie! Jeg er på S.U. og har i lang tid prioriteret billig pris over kvalitet. Så sådan en lækker pakke af god kvalitet, ville være super lækkert! På hjemmesiden er jeg især vild med denne efterårsfarve til neglene, der sikkert holder længere end de neglelakker jeg ejer nu :-)

  https://ezzence.dk/cnd-vinylux-225-leather-satchel-15-ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Lauest

  Mit yndlingsprodukt er denne mascara https://ezzence.dk/jane-iredale-longest-lash-mascara-5708

  Jeg burde vinde da jeg har fødselsdag d. 21 september, så det ville være en ekstra lækker fødselsdagsgave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lykke

  Jeg opdagede for en måneds tid siden hjemmesiden, da jeg søgte efter en bestemt parfume, der er af mærket Tocca, der er blevet ret populær, så sådan en parfume MÅTTE jeg da prøve og denne parfume er fortiden blevet min hverdagsparfume, der bare gør dagen en lille smule sjovere og mere eksotisk.
  https://ezzence.dk/tocca-eau-de-parfum-stella-50-ml

  Jeg ville elske at få en lille goodiebag med fine ting, til at forsøde tilværelsen lidt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig Dam

  Jeg er allergisk for en del make-up, og et af de eneste mærker jeg ikke reagere på er Jane iredale, derfor vil jeg enormt gerne vinde! + jeg har fødselsdag d 22/9, så det ville ikke være en helt dårlig ekstra fødselsdagsgave :-) https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-canvas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg ville give den til min søde lillesøster, der fylder 18 <3 beauty queen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  https://ezzence.dk/embryolisse-lait-creme-concentre-75-ml en sand klassiker! denne creme er den bedste jeg har prøvet!

  jeg skal vinde pga jeg er en ung studerenede, der har planer om at flytte sammen med min dejlige kæreste og har ikke mange penge da en su ikke rækker langt og der skal en del penge på opsparingen.. dette resultere i at jeg ikke har råd til alle de lækre produkter:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Denne creme er så god og en rimelig pris:

  https://ezzence.dk/dermalogica-intensive-moisture-balance-100ml

  Er så utrolig nærig når det angår skønhedsprodukter, men jeg elsker at bruge det og opleve, at det ikke “bare” er produkter. Så at vinde alle de produkter ville føles som ren balsam for sjælen. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg elsker læbeprodukter – især når de som denne både har en smuk farve og giver fugt.
  https://ezzence.dk/jane-iredale-puremoist-lipstick-cindy

  Jeg håber virkelig på at vinde. Min kæreste har netop forladt mig, så jeg har brug for al den opmuntring, jeg kan få i verden. Også på skønhedsfronten, så jeg kan gå singlelivet i møde på bedst mulig vis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Super lækker konkurrence! Mit favoritprodukt er denne skønne olie: https://ezzence.dk/clarins-face-treatment-oils-lotus-for-oily-combinated-skin-30-ml.
  Goodiebag’en vil jeg dele med min mor, som virkelig fortjener at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Leth

  Hej Marie. Jeg skal vinde fordi jeg lige har fået endnu et afslag på et arbejde, hvilket et det 4 inden for den sidste måned. Derfor har jeg også valgt dennehttps://ezzence.dk/van-cleef-arpels-california-reverie-edp-75-ml parfume som favorit. Måske en lækker duft kan hjælpe lidt på det manglede job. Ellers bliver det et rigtigt langt sabbatår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Torborg

  Jeg ville dele denne goodiebag med min kære mor, blot fordi hun er den bedste af slagsen. Mit favoritprodukt er denne øjenskygge: https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-naked

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit favoritprodukt fra shoppen ér og bliver Moroccanoil Treatment: https://ezzence.dk/moroccanoil-treatment-100-ml (:

  Grunden til at netop jeg skal vinde den lækre goodiebag er, at jeg lige pt er gravid og altså ikke ligefrem føler mig ultra-sexet. I hvert fald ser jeg utrolig meget frem til dén dag, hvor jeg kan forkæle mig selv med neglelak osv., og på dén måde friske mig selv bare lidt op igen (: Det vil være skønt med lidt luksus for en snarligt mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-iced-brown er mit favoritprodukt. Jeg er lige startet på uddannelse og er samtidig flyttet hjemmefra, hvilket godt kan være lidt svært til tider, hvis man savner sine forældre. Det ville være en fryd at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg vil gerne vinde så jeg, udover de andre lækre produkter, kan bruge denne helt vildt smukke øjenskygge i guld fra Jane Iredale: https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-gold. Den er perfekt til efteråret vi går i møde! Jeg skal vinde fordi jeg aldrig vinder noget ;-)

  // Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Melgaard

  Hov og hendes favorit produkt ville formegentlig være denne smukke øjenskygge: https://ezzence.dk/jane-iredale-smooth-affair-for-eyes-canvas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Melgaard

  Min veninde skal vinde, da hun lige er flyttet til udlandet for at studere, og jeg savner hende helt vildt. Vil gerne give hende en fin ting når hun kommer hjem og besøger mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT: HIGHSTREET GOODIES