BEAUTY GOODIEBAG GIVEAWAY

AKARI 10A

akari

Jeg er stor fan af Isamu Noguchis arbejde for Akari – og ville elske at have disse smukke rispapirslamper hængende i alle rum! Indtil videre er det blevet til denne, og så min nye gulvlampe i modellen 10A, som jeg skal have stående i midten af min Diamond Chair fra Knoll og kæmpekaktus i min stue.

3 comments

 • Hvor ER den smuk! Har du købt din i Paustian og hvor lang tid måtte du evt. vente på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Nej, designmuseum – og jeg ventede nok en månedstid, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor har du købt din kaktus henne? Jeg leder nemlig efter præcis en så stor en der :) Mange tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY GOODIEBAG GIVEAWAY