KEEP WARM

A TOUCH OF PINK

1 2

SPONSORERET AF BECK SONDERGAARD: BECK SONDERGAARD HÅRBÅND || NØRGAARD PÅ STRØGET TOP || LEVI’S SHORTS || CHANEL TASKE || RAY-BAN SOLBRILLER

Pandehår og solskin er bare ikke verdens bedste kombination – derfor elsker jeg at kunne fjerne mit hår let og pænt med et hårbånd. Dette fra Beck Söndergaard er et godt bud på et fint hårbånd til en fornuftig pris, som er tilpas larmende til at lave lidt sjov i looket, men som samtidig er tilpas neddæmpet til hverdagsbrug.

Jeg har det meeeeget bedre i dag (første dag uden smertestillende, wehu!). Jeg er iført ovenstående outfit i dag – og Phille og jeg er netop på vej ud af døren for at tage til Anjuna Beach, der ligger cirka 45 minutter fra vores hotel, med tog. Dér skal vi spendere resten af dagen i solen med god mad, plaskeri i vandet og kortspil, så følg med på Instagram, hvor jeg opdaterer derfra.

9 comments

 • S

  Hey sexy lady! Var det noget med en tur i Mujaffas BMW? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Skrid, du har ik’ noget gummi ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Ved du om man stadigvaek kan faa Noergaard tanktoppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke et fint hårbånd. Jeg er selv bidt af den lyserøde farvepalette for tiden, så dette her er god inspo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu har jeg set det et par gange, og jeg har intet imod det, nærmere misunder jeg, at du tør. Men jeg er lidt nysgerrig og har derfor tænkt på, om du aldrig går med bh? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har jeg faktisk aldrig rigtig gjort mig i. Kan bedst lige det kvindelige brystparti, når det “er frit”, tror jeg. Og så er det bare dét mere komfortabelt – så længe man ikke har kæmpestore bryster, selvfølgelig, for så forstår jeg sagtens behovet for støtte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Shit du er hot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEP WARM