AKARI 10A

4 THINGS I LIKE

thingsilike

1. At komme hjem! “Ude godt, hjemme bedst”, som man siger. Selvom, at jeg elsker at komme ud og opleve, er mit hjem og min base det ultimativt vigtigste sted i verden for mig. Og jeg elsker virkelig min lejlighed med udsigt over Nørreport station i København!

2. Min bog “NU”. Jeg havde næsten glemt, at jeg udgav en bog i foråret, og har netop genlæst den selv. Jeg vil endnu engang anbefale alle de af jer, der ikke har set eller læst den endnu, om at investere de 200kr., den koster, og læse! Den er fyldt med stilinspiration, billeder, personlige fortællinger og betragtninger omkring kærlighed, karriere, drømme familie og opvækst, tegninger, tatoveringer, citater og meget mere. Desuden er den, hvis jeg selv skal sige det, ret dekorativ at have liggende fremme – og så følger der faktisk en lille gave med i form at en tegning! Køb bogen her. (Sponsoreret link)

3. Frokost med veninder. Noget, jeg virkelig værdsætter ved mit arbejdsliv, er egen disponering af tid. Det betyder nemlig, at jeg kan vælge at tage et par timer ud af kalenderen ved middagstid og spise frokost med mine veninder ude. Her spiste jeg f.eks. en dejlig kartoffelmad med min veninde Shira på Fars Dreng!

4. At spille kort. På ferien til Nice med Philip genfandt jeg min store kærlighed til kortspil, og vi spillede – uden pis – kort HVER dag. Vi spillede et spil, der hedder “manipulation”, som er lidt ligesom 500, bare mere actionpræget – haha! 

9 comments

 • hasper

  Hej Marie.

  Er det muligt at få spilleregler til kortspillet ‘manipulation’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du kan Google og læse, det er vist lettest. Det er dog kun engelske versioner, der et at finde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Helt enig i nr. 1!!!
  Er din lejlighed egenelig en du har købt eller er det en du lejer?
  Hvis det er en lejer, har du så gjort dig overvejelser om fremtidig køb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er en leje. Og ja, jeg ELSKER bare min lejlighed – så køb ligger så langt ude i fremtiden, at det skal være “forever”, hvis jeg endelig vil købe noget. Så måske hus, og ikke lejlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har læst den!! .. hvis der nu skulle være nogen tvivl… venter stadig på toeren ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Jamen selvfølgelig vil du da anbefale din egen bog ;-) Vil hellere høre en anbefaling fra en anden end forfatteren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ville jeg da også, men dem har jeg sgu ikke rigtig fået nogle af. I hvert fald ikke andet end positiv omtale på blogs og IG :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig i nr 1 – mit hjem er mit helle, uanset hvor dejligt ude er (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AKARI 10A