CASHMERE, RUFFLES AND POINTY HEELS

20% HOS BOOZT – KUN I DAG!

boozt

SPONSOREREDE LINKS: 1. 2ND DAY || 2. 2ND DAY || 3. 2ND DAY || 4. 2ND DAY || 5. ATP ATELIER || 6. BAUM & PFERDGARTEN || 7. CLOSED || 8. DESIGNERS REMIX || 9. FILIPPA K || 10. FILIPPA K || 11. FILIPPA K || 12. MADS NØRGAARD || 13. RODEBJERG || 14. RODEBJERG || 15. WON HUNDRED || 16. WOOD WOOD || 17. GANNI || 18. GANNI

I dag, og kun i dag, er der hele 20% rabat at hente på HELE* sortimentet – udsalgsvarer inkluderet – hos Boozt med rabatkoden BESTDEAL, når du shopper for mere end 999kr. Koden gælder frem til midnat i dag, søndag D. 25. september.

Jeg har fundet mine egne favoritter til jer herover, som VIRKELIG  godt måtte flytte ind i min efterårsgarderobe – men tag et kig her og se hele udvalget, som bl.a. rummer Ganni, Bruuns Bazaar, Designers Remix, Filippa K, Closed og maaaange flere. Heldigvis venter lønnen jo lige om hjørnet.

*Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour og Eton er ekskluderet fra tilbuddet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE, RUFFLES AND POINTY HEELS