EFTERÅR- OG VINTER MUSTHAVE

THE (DANISH) FRENCH GIRL

mbym 2

SPONSORERET AF MBYM: MBYM STRIK || H&M TREND NEDERDEL || PRADA SKO || CHANEL TASKE || RIVER ISLAND ØRERINGE || RECLAIMED VINTAGE SOLBRILLER

Jeg bruger meget tid på at se videoer på Youtube i øjeblikket, og særligt Vogues kanal inspirerer mig ift. styling; såsom outfittet her, der muligvis bærer præg af inspiration fra fransk/amerikanske it-girl og model Camille Rowe, som jeg i øjeblikket nørde og dyrker. For mig at se, går du aldrig galt i byen med denne kombination af strik, kort nederdel og stiletter, og i dette look har jeg valgt at opgradere med et lidt sjovere twist, nemlig ved at iføre mig en stribet strik, en plisseret lædernederdel og gule laksko.

Strikken her er fra MbyM og koster blot 599kr. Jeg er vild med ærmer og udskæring, som gør den chic og særlig, og så passer den vitterligt til alt i min garderobe! Her har jeg stylet den på feminin facon, men jeg tænker, at den også vil være ideel med et par jeans og ballerinaer for et mere hverdagsvenligt look.

1 comment

  • Maie

    SÅ fint outfit!!!

    Jeg ville dog trække mim chanel taske helt op på skuldere eller bruge den cross-body hvis jeg var så lav som dig… Jeg synes det ser lidt utjekket ud. og næsten synd for den PÆNE taske og det PÆNE outfit :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅR- OG VINTER MUSTHAVE