EASY PEASY

SKAGEN X 3

skagen

SPONSORERET AF SKAGEN: 1. SKAGEN “HOLST” 1398kr. || 2. SKAGEN “ANITA” 1398kr. || 3. SKAGEN “HALD” 1298kr.

Jeg har fået æren af at være ambassadør for det danske brand Skagen, der er kendt for deres eksklusive ure i god kvalitet og dansk design. I denne forbindelse har jeg bl.a. fået lov til at vælge 3 ure, som alle kan noget særligt, og som jeg bruger ved forskellige lejligheder:

1. SKAGEN “HOLST”, 1398kr.: For mig at se, er dette en ægte, skandinavisk klassiker, med den lysebrune læderrem og den hvide skive med blå detaljer. Uret er i herrestørrelse, og tilføjer derfor et maskulint og afslappet touch til et outfit, og er særlig godt til et hverdagslook med jeans, T-shirt og sneakers.

2. SKAGEN “ANITA”, 1398kr.: Det mest feminine af de tre ure, med guldrem og små krystaller som detaljer. Uret har et eksklusivt look, som er godt at bruge som en form for smykke, sammen med kjole og stiletter, for en mere formel aften i byen.

3. SKAGEN “HALD”, 1298kr.: Et godt og simpelt ur, som de fleste kvinder vil kunne bære, med lille skive og læderrem i den smukkeste, cognacfarve. Uret her er klassisk, uden at larme for meget, og fungerer all around, både til hverdag og fest.

3 comments

  • Line B

    Spørgsmål helt ude af kontekst, men hvad hedder den typografi, som du har brugt til tallene på billedet? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Hald

    Nr. 2 , WOW 😍 Kunne være jeg skulle sætte det på ønskelisten 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY PEASY