COLORFUL COPENHAGEN + LOPPEMARKED

POST FASHIONWEEK

vodka

SPONSORERET AF ABSOLUT VODKA: Modeugen er veloverstået, og jeg har nu haft et par dage til at finde tilbage i den rolige hverdag igen. Som I måske husker, har jeg under modeugen været sponsoreret af Absolut Vodka, hvilket var ret så sejt, og gav anledning til et jævnt rart alkoholindtag både onsdag, torsdag og fredag – ikke dårligt! Jeg synes faktisk, at i år har været et exceptionelt godt år for lige præcis cocktailsne til CPHFW.

For at opsummere modeugen, så havde jeg en særligt travl dag onsdag, men heldigvis var der tid til at se mine veninder mellem og til diverse shows, og så føles modeugen jo slet ikke som arbejde lige pludselig. Torsdag var min showkalender spredt ud over hele dagen, men med mange pauser, og fredag var der næsten ingen shows: Ift. shows, vil jeg særligt fremhæve Saks Potts, Randy og Baum & Pferdgarten, som alle var yderst gennemarbejdede, og hvor jeg forelskede mig i hele kollektionen(erne).

I forbindelse med samarbejdet overtog jeg Absolut Vodkas Instagram-profil, og jeg synes selvfølgelig derfor, at du skal tjekke denne ud, for anekdoter, billeder og stemning fra modeugen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLORFUL COPENHAGEN + LOPPEMARKED