PRETTY IN PINK!

ONE OF A KIND BOMBER BY ME

IMG_2391 kopi

MUNTHE X MARIE JEDIG JAKKE || LEVI’S SHORTS || ASOS HOOPS || COMME DES GARCONS T-SHIRT

I torsdags var jeg inviteret på middag og cocktails hos Naja Munthe, kvinden bag Munthe, i forbindelse med et sjovt, lille samarbejde, jeg har fået æren af at være en del af. Jeg, og en del andre bloggere, har nemlig fået lov til at customize en bomberjakke fra Munthes kollektion med materialer og stoffer efter eget valg. Det var en sjov udfordring, og da jeg absolut elsker at få lov til at være kreativ og designe, gik der ikke længe, før jeg forelskede mig i tre materialer, som Naja selv har købt på et marked i Paris for mange år siden. Det fedeste ved denne lille “opgave” er, at jakken kun findes i ét eksemplar, og at jeg derfor har kunne gå lidt mere amok end ved sædvanlige designsamarbejder (grundet den ikke-eksisterende salgsmulighed).

Aftenen var virkelig magisk, i den overdådige Frederiksberg-lejlighed, med den lækreste mad fra Sushi Lovers, de skønneste mennesker, og min favoritcocktail Expresso Martini i rigelige mængder. Jeg endte i en Uber hjem, hvor jeg kastede op ikke mindre end to gange på turen. Det er ikke altid lige let at være cool fashionista!

7 comments

 • Louise O.

  Øv, øv, øv. Jeg havde også set frem til at købe den. Den er virkelig smuk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære Marie. Jeg nyder at følge din blog på daglig basis, men nu bliver jeg simpelthen nødt til at kommentere. Uber betaler ikke skat, de lader folk arbejde for mindre end mindsteløn og de driver folk der har en chaufføruddannelse og betaler skat ud af jobbet. Jeg ved at du ikke tager politisk stilling på din blog – netop af denne grund mener jeg ikke at det er okay at skrive at du benytter Uber – da det er at tage stilling imod de pointer jeg lige har nævnt. Vh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvilke bloggere var ellers med i designsamarbejdet :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Freja Wewer, Maria Kragmann, Tina Maria, Sandra Willer, Laura Tønder, Marie Hindkjær, Funda Christophersen og Ilirida :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ej, øv !! Efter alle dine sneakpeaks havde jeg ellers sat næsen op efter at få fat i den. Jeg synes klart det er dit bedste design til dato! Så kæmpe cadeau til dig! Glæder mig til at se mere fra dig engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY IN PINK!