GET INSPIRED BY JULIE NIELSDOTTER

METRO SYSTEM

metro

Jeg har forsøgt mig med IKEA-versionen af stålsystemet, men jeg blev aldrig rigtig tilfreds – derfor besluttede jeg i denne måned at investere i Metros eget system, som egentlig er dét, jeg har ville have fra start. Efter at have besøgt Shira (i “Get Inspired By” her), blev det ganske klart, at jeg måtte eje dette, og jeg er virkelig glad for det hele: Man kan selv vælge højder, breder, størrelser og garderobestang, så det føles lidt som en customized garderobe! Min kæreste er bare glad for, at mine sko ikke længere ligger og flyder rundt omkring – og så synes jeg, det er den mest dekorative måde at organisere en garderobe på.

10 comments

 • Vibeke F.

  Hej Marie
  Eftersom sommeren så småt er begyndt at pakke sammen, er mit vinterjakke-dilemma på vej tilbage på min dagsorden. Derfor tænkte jeg på, om du eventuelt kan lave et indlæg dedikeret til vinterjakker?
  Tusinde knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Vibeke,
   Jo da – men der går nok lige en måned endnu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Marie
  Lækker garderobe system du har lavet der! Må CasaShop bruge billedet til vores instagram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Flot! Hvor kan man købe det og hvad har du givet for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Casa – priserne afhænger af størrelse og sammensætning, du kan selv sammensætte og se priser på deres hjemmeside.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • melissa

   hvad har dit kostet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Omkring 5000kr…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er spejlet fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Faktisk også fra Casa – men det er nogle år gammelt. Det var en gave fra min kæreste, han fandt på DBA :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY JULIE NIELSDOTTER