PINK TEE AND PATENT SKIRT

KREATIV MADLAVNING

SPONSORERET AF NESPRESSO: Forleden delte jeg en video med jer i samarbejde med Nespresso, og nu er det tid til denne videoes efterfølger; nemlig Nespresso Chef Talk med David Johansen, som er køkkenchef hos michelinrestauranten Kokkeriet. Jeg bliver så glad i låget og fyldt op med inspiration, når jeg hører en så passioneret og kreativ ildsjæl som David, snakke om mad. Hans engagement i sit erhverv stråler ud af ham, og hans måde at tale om madlavning som et udtryk, minder meget om den passion, jeg selv har indenfor diverse kreative felter. Samtidig får jeg helt lyst til selv at gå i krig med kreativ madlavning. Jeg har aldrig selv spist på Kokkeriet, men efter at have set ovenstående video, er det er klart kommet på min “to do”-liste.

Jeg er selv typen, der bare ikke kan – og måske heller ikke vil – følge en opskrift. Jeg freestyler undervejs; hvilket sommetider har vidunderlige udfald, og sommetider ender galt. Vigtigst er, at jeg har det sjovt i madlavningsprocessen, og forsøger at forbedre, fornye og tilpasse mine livretter til humøret, tidspunktet og selskabet.

Endvidere synes jeg, at David har fat i den lange ende, når det kommer til serveringen af en god kop kaffe efter en dejlig middag. At vælge Nespresso-kaffen handler for ham om, at man hver gang får serveret er produkt i topklasse kvalitet, som aldrig skuffer, og som der er genkendelighed ved. Jeg synes, at der er noget lækkert og yderst charmerende ved, at man rent faktisk kan lave den samme, gode kop kaffe derhjemme, og derved få samme, gode oplevelse, som på en anerkendt restaurant.

2 comments

 • S

  Jeg ved du forleden fik kritik af noget Uber,, så lad mig tillade mig at smide en kommentar om, at jeg faktisk synes du håndterer spons rigtig fint. Var inde på en blog, hvor der bare stod sponsoreret indlæg, men man havde ingen idé i verden om hvad det egentlig var der var sponsoreret fordi indlægget indholdte flere ting og var så rodet bygget op. Så tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg rigtig glad for, mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK TEE AND PATENT SKIRT