NEW SUNNIES + PROMOTION CODE

KOM MED MIG TIL MODEUGE!

absolutvodka

SPONSORERET AF ABSOLUT VODKA: “Vil du være med på en kampagne for Absolut Vodka i forbindelse med modeugen?” – øh, ja! Sådan en kampagne siger man ikke nej til, når den forener to af mine favoritting i verden; mode og fest! Absolut Vodka har længe været sponsor under modeugen, og jeg ender altid med at drikke mig halvsnaldret fra formiddagen af i skinny bitches (vodka/danskvand) de tre dage, modeugen i København tager sted.

Særligt sommermodeugen, som vi nu går i møde, og som “rigtigt” går i gang D. 10. august, er en begivenhed, jeg glæder mig umanerligt meget til: Der er en ganske særlig vibe i byen, vejret er (som regel) dejligt, menneskerne smukke, festerne vilde og drinksne gode. I år skal jeg til rigtig mange shows, og får derfor halvtravlt – men det er jo en fryd at arbejde meget, når det man laver, er så skide skægt! Denne modeuge skal jeg til rigtig mange forskellige shows, og særligt onsdag bliver en travl dag for mig.

I forbindelse med samarbejdet, overtager jeg Absolut Vodkas Instagramprofil (@absolutdk), denne sommermodeuge i København – og jeg synes, at I alle sammen skal følge med, når jeg deler mine sejeste, bedste og sjoveste øjeblikke fra denne modefest. Billederne herover er fra vintermodeugen i år og sommermodeugen sidste år, hvor jeg havde et par skønne dage. Jeg satser på, at det bliver endnu bedre denne gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SUNNIES + PROMOTION CODE