SKAGEN X 3

IF YOU’RE THINKING OF INVESTING IN A SUIT

IMG_2613 kopi

TIGER OF SWEDEN BLAZER || TIGER OF SWEDEN BUKSER || VINTAGE T-SHIRT

…Så skal du investere i et Tiger of Sweden suit. Jeg har været fan af suits siden gymnasiet, og har derved også prøvet forskellige brands af – og jeg siger jer, at intet slår kvaliteten og pasformen hos Tiger of Sweden – hvis man vel og mærke ikke vil op i 10.000kr. plus for et jakkesæt hos f.eks. Saint Laurent. Mit nyeste jakkesæt er dette fra deres nye kollektion i den blødeste, mørkegrå uldkvalitet. Endvidere fåes deres suits i mange størrelser, hvilket muliggør det for en lille pige som mig at vælge str. 32 i bukser og 34 i blazer. Se de forskellige jakkesæt til kvinder fra Tiger of Sweden her.

Jeg har valgt at sætte jakkesættet sammen med en vintage statement T-shirt (Coca Cola merchandise for the win) og et par sjove sko, for at pille den formelle del af jakkesættet lidt ned, og gøre det mere sjovt, ungt og hverdagsanvendeligt.

2 comments

  • Elsker mixet med suit og t-shirt, det er saa laekkert! Jeg var saa heldig at finde en stort set ubrugt Armani blazer i en genbrug i Firenze, til kun 25 euro! Har levet i mit suit siden :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAGEN X 3