PRINTED IN DENIM

HOW (ALSO) TO WEAR A SHIRT

SPONSORERET AF MINIMUM: MINIMUM SKJORTE 450kr.

En skjorte er ikke bare en skjorte – det er en beklædningsgenstand med maaaange muligheder! Forleden stylede jeg min ternede skovmandsskjorte i tidens tern på en lidt utraditionel facon, nemlig som top. Jeg lavede i dén forbindelse denne lille guide til jer, så I selv kan gøre tricket efter! Jeg prøver forresten at gøre mig lidt mere i videoer, så jeg synes selvfølgelig, at I skal hoppe forbi min kanal og subscribe her.

Hvis I er interesseret i at købe skjorten, eller en anden lækker skjorte, kan jeg virkelig anbefale at tage et kig i Minimums varesortiment. Jeg har f.eks. også lige købt verdens pæneste nederdel. Husk desuden, at I får 10% rabat, hvis I skriver jer op til nyhedsbrevet nederst på shoppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRINTED IN DENIM