(NOT SO) CASUAL SUNDAY

GID JEG VAR KORTHÅRET OG BOEDE I PARIS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 11

Denne smukke billedserie ved navn “Early In The Morning” får mig virkelig til at ønske, at jeg var korthåret og boede i en stor lejlighed i Paris med sildebensparketgulve. Serien er fra den nyeste publicering af ELLE France, og har den helt overdrevet lækre Arizona Muse i hovedrollen, som jeg ellers var bange for, havde trukket sig ud af branchen. Der er ét eller andet magisk og enormt stemningsfuldt ved billedserien, og så elsker jeg den skødesløse, franske stil i kombination med den overdådige lejlighed og indretningen af denne.

CREDITS:
Publication: Elle France August 2016
Model: Arizona Muse
Photographer: Steven Pan
Fashion Editor: Jeanne Le Bault
Hair: Jonathan Connelly
Make Up: Violette

4 comments

 • Jeg er lige flyttet til Paris og overvejer stærkt at klippe mig korthåret :-D (ikke at jeg så kommer til at ligne modellen på billederne..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kender jeg kun alt for godt. Og bare slog altandøren op, hver morgen, drak kulstort espresso og vandede krydderurterne, hvorefter jeg trak i min boheme, uprætentiøse kimono, børstede mit ufarvede hår igennem med fingrene og greb min vintage taske i kernelæder. Dernæst lukkede jeg den tunge trædør, gik gennem den marmorbesatte opgang, ud på de fyldte gader, og på elegant manér tændte dagens første, hvide tynde cigaret fra mit zink-etui.

  ..Hvem giver en personligheds-tranformation?

  – A
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(NOT SO) CASUAL SUNDAY