GET INSPIRED BY SOPHIA ROE

GET INSPIRED BY CATHRINE URHAMMER

26-årige Cathrine Marie Urhammer fra Nørrebro arbejder som PR manager hos Carré Jewellery og er desuden et kendt ansigt i blogland. Hendes stil er chic og skandinavisk, og hun er står fan af at kombinere highstreet med highend:

.
køkkenoutfit

DIN STIL MED 3 ORD: “Rå, skandinavisk, kvalitetsbevidst.”

UNIFORM: “Uh, den er svær… Grundlæggende gælder, at jeg kan godt lide at skabe minimalistiske, men stærke, udtryk i mine looks. Jeg elsker at sammensætte forskellige materialer og mikse farver på kryds og tværs i min garderobe. Hvis jeg skal beskrive mit uniform, vil den dog bestå af følgende: Sorte Gucci loafers, mine grå April77 jeans, en hvid ‘forvasket’ Zadig & Voltaire t-shirt, Céline solbriller og så selvfølgelig min Goyard taske. Det virker hver gang. Derudover elsker jeg strikbluser, og jeg kan slet ikke vente til efteråret kommer – det er klart min favoritsæson; for den skriger bare efter strikbluser – og er der noget, jeg har meget af i garderoben, så er det strikbluser i alle verdens afskygninger.”

totasker

FAVORITDESIGNER: “Pt. er jeg vild med det danske mærke Hosbjerg, og af udenlandske designere må det være den cool og irske Jonathan Anderson som er designer for J.W Anderson.”

HIGHSTREET: “Jeg er FAN af highstreet. Zara og H&M Trend er klart mine favoritter, når jeg skal opdatere min garderobe budgetvenligt sidst på måneden!”

cat

YNDLINGSBUTIK I DK: “Jeg elsker at gå ind forbi Holly Golighty, som ligger lige ved mit arbejde, og hvis jeg er i rigtigt shoppehumør, tager jeg også altid ind forbi i Storm og Nué. Jeg handler dog klart mest over nettet, og her må MatchesFashion og NET A PORTER være favoritterne. Jeg har efterhånden en stor samling af deres æsker herhjemme.”

stueoutfit

INDRETNING: “Når jeg skal opdateres på boligfronten, tager jeg altid forbi Beau Marché og Rue Verte på Ny Østergade. Jeg elsker at gå på opdagelse og blive inspireret i deres unikke univers, som altid har en god blanding af dyrt og billigt.”

smykker

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “En såkaldt ‘choker halskæde’ – den der man har rundt om halsen, I ved… Nej, det kommer jeg ikke til – jeg var stor fan tilbage i 90’erne, og den trend kommer altså til at leve på mig nogensinde igen.”

beauty

BEAUTY: “Jeg er vild med franske hudprodukter og køber altid stort hjem når jeg i Frankrig. Jeg har lige være i Nice, hvor jeg fik fyldt op i depoterne af Bioderma Micellar Water, Klorane Dry Shampoo og magic-cremen Homeoplasmine. Derudover sværger jeg til det australske mærke Jurlique som er både biodynamisk og økologisk.”

accessories

FAVORIT I EGEN GARDEROBE: “Mine leopard Celine loafers. Jeg går så meget med dem, at det næsten er flovt – men jeg elsker dem bare! Jeg har også noget med jakker, som jeg har ALT for mange af; men de geniale til at sætte prikken over i’et i et look, og især læderjakker kan man aldrig gå galt i byen med.”

2

INSPIRATION: “Jeg finder min inspiration i pigen på gaden. Når det er sagt, så har jeg lige for tiden et über crush på hele den russiske modemafia, og især det russiske mærke Ruban Fashion kan få mit legesyge mode-hjerte til at banke en ekstra gang.”

chanel

BEDSTE KØB: “Min Goyard taske, som hænger over mig hver eneste dag. Jeg kan have så meget habengut i den taske, og jeg elsker at den er så rummelig og praktisk. Min blå Chanel taske i perforeret skind var nu heller ikke et dumt køb.”

beauty2

NÆSTE KØB: “En sort Boyy taske. Jeg har faktisk allerede købt den; nu venter jeg bare på, at den kommer.”

DRØMMEKØB: “Ganni har lavet den smukkeste, lange leopardfrakke. Jeg er vitterligt inde på hjemmesiden dagligt for at tjekke om den er kommet online. MÅ HAVE…”

Ikke-navngivet-1

FØLG CATHRINE PÅ INSTAGRAM HER.

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Cathrine UrhammerSophia RoeAnna Ravn LeiEmma SilkeJulie BlichfeldShira LeaChristina IskovAlfred BramsenLaura TønderMaiken WintherEmma MatellNicklas SkovgaardMichella Laura MadsenSidsel AllingAmalie RøgeSarah-Sofie BoussninaLine BakMaria LeonhardtAnne JohannsenAnn-Sofie KraghSara SamuchaEmilie VintersborgSophus RittoKir Løgstrup og Sille Sørensen.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

GET INSPIRED BY SOPHIA ROE