STYLING MED RASMUS NOAH

GASTRONOMI BRINGER FOLK SAMMEN

SPONSORERET AF NESPRESSO: Kaffe er ikke blot et fix; det er et samlingspunkt, en tradition, en interesse og rendyrket nydelse. Når jeg tænker på Nespresso, tænker jeg på kvalitetskaffe som midtpunkt for hyggelige og gode stunder med familie, venner eller kæreste. Jeg tænker på en rolig morgen med overskud, hvor håret sidder ekstra godt, og jeg kan tulle rundt og gøre mig klar med en god kop kaffe i min hånd.

På mange måder kan kaffe det samme som mad – og disse to går hånd i hånd, når der kredses ekstra om menuen. Som Philip Scheel Grønkjær fra Nimb så fint siger i videoen herover, så kan gastronomi, om noget, binde mennesker sammen. Jeg kommer fra en familie, hvor aftensmåltidet har været samlingspunktet, og hvor særligt min far har gået op i gode råvarer, balancering af smagsnuancer og eksperimentering med nye smage – og denne interesse for madlavning har jeg også selv udviklet, da jeg for en del år siden flyttede hjemmefra.

Det seneste år har jeg været særligt interesseret i, og nysgerrig på, hvad gastronomi er og kan – og jeg kan kun give Philip Scheel Grønkjær ret i, at gastronomi bringer folk sammen. Jeg nyder at bruge tid på at sætte et måltid sammen, at tilberede det, og servere for mine elskede. Jeg holder også ufattelig meget af at gå ud og spise, og smider gerne mange penge efter den helt rigtige madoplevelse. Som f.eks. Nimb, som videoen herover kredser omkring, og hvor jeg har haft nogle af de dejligste madoplevelser nogensinde.

Alle gode madoplevelser skal selvfølgelig afsluttes på bedst tænkelige måde; nemlig med en god kop kaffe. Og her kommer Nespresso selvfølgelig ind i billedet: For hvis kaffen skal matche det gode måltid, så er det ikke ligegyldigt, hvilken kaffe, du slutter aftenen af med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLING MED RASMUS NOAH