GET INSPIRED BY CATHRINE URHAMMER

FARMER GIRL

Ikke-navngivet-1

SPONSOREREDE LINKS: MINIMUM STRIK || TIGER OF SWEDEN BUKSER || CHANEL SANDALER || CÉLINE SOLBRILLER

Hvis I har fulgt med på Instagram og Snapchat (mariejedig), så ved I, at jeg onsdag, torsdag og fredag i sidste uge var oppe i min veninde Fies sommerhus. Jeg elsker virkelig at være nær vandet, og der er noget ekstremt beroligende ved at vågne til lyden af bølger, duften af havvand og det fantastiske, klare lys, det giver, at befinde sig ved vandet. I husker måske, at jeg også var der sidste år (her), og akkurat lige som sidst, blev jeg selv enormt hooked på ideen om selv at få sommerhus ud til vandet en dag.

Denne dag var jeg iført laksandaler, herreinspirerede jakkesætsbukser fra dette suit, en trøje fra Minimum med zipper (her) og min venindes Céline solbriller.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY CATHRINE URHAMMER