AT BLIVE MOSTER

DOING THAT LITTLE EXTRA

Ikke-navngivet-1

Parforhold kan have sine op- og nedture. For en følsom og impulsstyret type som mig, betyder dette, at jeg nogle dage slet ikke kan få nok af Philip, og nogle dage ønsker tid hver for sig. Én ting, der dog altid gør sig gældende for mig, er det (heldigvis) naturlige ønske om at gøre mig umage i alle henseender. Det er ikke altid, at denne umage forstås rigtigt, eller føles gengældt, men det er præcis dét, det godt parforhold handler om; at kunne gøre ting for hinanden, som man ikke forventer “tilbagebetaling” på.

En ting, jeg virkelig nyder at klargøre og bruge tid på, er morgenmaden. Både Philip og jeg arbejder hjemme, og jeg elsker at stå op lidt før Philip og lave lækker morgenmad klar. Det behøver ikke altid at være mega kompliceret, men bare simpelt og lækkert – og det giver altid uendelig mange kys igen. Derfor; en lille anbefaling herfra. Det behøver ikke at kræve store anstrengelser – selv små fornøjelser er nu engang fornøjelser.

Apropos forkælelse, så vender Phille og jeg her til formiddag næserne mod Sverige, for at tilbringe et døgn på Ystad badehotel. Det bliver dejligt med et par tiltrængte dage med selvforkælelse, god mad og kærlighed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT BLIVE MOSTER