20% PÅ SOLBRILLER - INDTIL I AFTEN

DET NYE MODE-FÆLLESSKAB

garderobe

SPONSORERET AF GARDEROBE: De sidste par uger har jeg testet en ny app, og jeg må faktisk indrømme at være blevet temmelig bidt: App’en hedder Garderobe, og er en ny platform, som både henvender sig til den “almindelige” forbruger, modebrands, bloggere og andre modeinfluenter. Ideen er simpel; du opretter en (gratis) profil, og opretter herefter en eller flere lookbook(s), som du efterfølgende kan tilføje billeder i.

Jeg har f.eks. lavet følgende lookbooks: “Interior”, “Outfits” og “New In”. I disse lookbooks har jeg så tilføjet en masse billeder, som I kan gå ind og tjekke ud, kommentere (over billederne) og gemme som inspiration. Når du uploader et billede, kan du selv vælge, om billedet skal vises som kvadret, vandret eller lodret – og om der skal være sort eller hvid baggrund.

Garderobe er designet af et prisvindende designbureau, hvilket tydeligt fremgår af design og brugervenlighed. App’en er skabt af iværksætter Ane Schack Fønss Bach. App’en er helt ny, og har derfor ikke et overvældende antal brugere endnu, men jeg spår Garderobe en stor fremtid – ikke mindst fordi jeg selv er blevet fan.

Hos Garderobe er organisering og søgning af billeder lettere end på f.eks. Instagram, og hos Garderobe føler jeg ikke lige så dårlig samvittighed ved at uploade mange ting om dagen. Netop derfor er der på min profil uploadet en masse billeder af min garderobe, outfits og lejlighed, som I ikke førhen har set. Kollagen herover er en lille smagsprøve herpå! Indholdet kogt ind til mode- og inspirationsbilleder, og fungerer derfor som en form for nichefællesskab med mode i fokus.

Læs mere om Garderobe her, og download og prøv app’en her!

 

8 comments

 • S

  Jeg er vild med appen, og har allerede oprettet en profil. Men men men, jeg kan ikke tilføje billeder fra biblioteket til min lookbook, kun direkte fra kameraet? Det er som om der er en fejl eller sådan noget. Har du haft problemer med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, der er ligesom en funktion i venstre hjørne nederst, hvor jeg kan vælge bibliotek :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dig, i den kjole? Hvem der bare var Phille….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kan appen kun fås til ITunes? :-) Lyder som et super fedt koncept!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er et super sejt koncept! Det fåes desværre ikke til Android endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Skov

  Er det kommet til Android? JEg kan ikke lige umiddelbart finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ SOLBRILLER - INDTIL I AFTEN