NEW IN: 2 X BROWN

DET ASIATISKE KØKKEN

SPONSORERET AF NESPRESSO: Jeg er en sucker for forskellige typer af mad og køkkener – og ét køkken, jeg de seneste år har været særdeles forfalden til, er det asiatiske. Kiin Kiin har fokus på thailandsk mad, og præcis det thailandske køkken er også inspirationen, når jeg selv går i køkkenet for at eksperimentere, eller når jeg har lyst til en lækker middag ude. Der er bare noget ganske fantastisk og fascinerende ved krydderi- og smagssammensætningerne i denne type mad, der virkelig tænder mine sanser og smagsløg.

Henrik Yde virker som en særdeles sympatisk fyr, og er ejer af Michelin-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro, hvor jeg selv har været og spise fantastisk god mad. Ligesom i den sidste Nespresso Chef Talks, jeg anbefalede, lægges der fra restaurantejerens side af, stor vægt på kvaliteten af måltidets afslutning; kaffen – og også her fremhæves Nespresso for at levere den perfekte kop kaffe, som ikke er bestemt af kok, årstid eller humør. Det er den samme, gode kop kaffe fra Nespresso, som du selv kan nyde hjemme i stuen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: 2 X BROWN