THE PERFECT FASHION WEEK COAT

CPHFW DAY 1

gulIkke-navngivet-1

SPONSORERET AF ELLOS: LEVI’S 501 CT JEANS || GOSHA RUBCHINSKIY SWEATSHIRT || LOUIS VUITTON TASKE || LOEWE SOLBRILLER
PICTURE CREDIT: VICTOR JONES, NABILE QUENUM, THE STYLE STALKER

På modeugens første dag havde jeg først iført mig en kjole uden ærmer, hvilket viste sig at blive alt for koldt – jeg måtte derfor hjem og skifte mellem showsne, og valgte i protest at gå i total comfy mode – nemlig med min gule Gosha sweatshirt, Levi’s jeans, store solbriller, flade sko (kan man dog ikke se her) og den pæneste, røde Louis Vuitton taske.

Disse jeans har jeg fået vildt mange kommentarer på; det er nemlig ikke den vintage 501’er, men den nye udgave, CT 501, som, efter egen mening, sidder en del bedre og er mere moderne i fittet. Jeg venter på, at samme par i lys denim bliver tilgængeligt hos ELLOS i en str. 25, for så skal jeg også have sådan et par! Disse er i farven “surf shack”, og er de perfekte, blå jeans.

2 comments

  • Hvor har du købt sweatshirten henne? har nemlig kigget efter den på nette, men har ikke kunne finde den! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT FASHION WEEK COAT