HOW (ALSO) TO WEAR A SHIRT

COLORFUL COPENHAGEN + LOPPEMARKED

Ikke-navngivet-5

SPONSOREREDE LINKS: PROENZA SCHOULER BLUSE (anden farve her) || LEVI’S JEANS || CELINE BALLERINAER || CHANEL TASKE

I går var jeg iført pink og denim, mens jeg spiste toast fra Fætter Fætter i regnvejr og drak kaffe ved søerne i solskin. Jeg tilbragte hele eftermiddagen på Nørrebro, og forelskede mig helt ekstremt i en læderjakke og en frakke hos Acne Archive, hvor min veninde Fie arbejder, som jeg stadigvæk tænker på, og overvejer at investere i.

På søndag sælger jeg forresten ud af garderoben til Tradono loppemarked på Israels Plads. Loppemarkedet begynder kl. 10, men jeg er der først kl. 11 – og jeg tager selvfølgelig mobilepay. Se eventet og tilmeld dig her!

h

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW (ALSO) TO WEAR A SHIRT