FASHION WEEK FAVORITE: SAKS POTTS SS17

THE PERFECT FASHION WEEK COAT

IMG_3570 kopi

SAINT LAURENT SOLBRILLER (spons) || DESIGNERS REMIX FRAKKE || ZARA SÆT

Et modeugeoutfit inkluderende den pæææneste frakke fra Designers Remixs AW16 kollektion, mit ternede yndlingssæt fra Zara (som desværre er gammelt og derfor også udsolgt forlængst), en flettet taske og 90’er solbriller. Hvem fanden havde troet, at man ville få brug for en FRAKKE i august måned?

Apropos modeuge, så har det været en temmelig voldsom oplevelse for mig denne gang. Jeg har været enormt uoplagt og lidt trist på den personlige front, men har alligevel formået at slæbe mit trætte korpus rundt til lidt forskellige shows, takket være et par fantastiske veninder, gode Absolut Vodka cocktails og køreture med Uber. Hvis I følger med på snappen (mariejedig), ved I det allerede; men hvis ikke – så får I jeres første tur (op til 100kr.) gratis med Uber, hvis I bruger rabatkoden MARIEJEDIG.

9 comments

 • Silke

  Øv da, med en voldsom oplevelse at være til modeuge.. Hvad er der dog sket søde? Elsker at læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Jeg bliver bare mindet om nogle ærgerlige ting ved branchen sådanne dage, og det kan mit hjerte ikke rumme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sender lidt kærlighed i din retning – og håber dit humør vil få det bedre <3
  Når jeg er i gang, vil jeg tilføje at jeg elsker elsker dit video-samarbejde med Rasmus Noah hvori du virker så skøn, naturlig og empatisk + nede på jorden ej at glemme <3
  Sender kærlighed fra provinsen og en mariehøne (hehe Marie-høne) med ønske om godt humør <3

  Ps. selvfølgelig også et tillykke med den fine moster-titel!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak for den mega søde besked! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Godt, man har veninder til at gøre en i godt humør igen. Jeg håber ikke, det er noget alt for trist eller træls, der har forårsaget dit humør :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du er den lækreste lille alf i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Marie. Igen glemmer du at skrive “sponsoreret” når du nævner Uber. Og igen må jeg udtrykke dyb beklagelse over at du samarbejder med virksomheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Ida,
   Lad mig lige forklare, så der ikke opstår misforståelser her: At du skriver “igen” går jeg ud fra, er fordi, du tror, det har været sponsoreret, når jeg har nævnt Uber tidligere? Det kan jeg fortælle dig, at det ikke har – og at indlægget her heller ikke er. Der er skam klare regler for den slags, og jeg gør altid opmærksom på samarbejdspartnere, affiliate annoncer og sponsoreret indhold. Når jeg har nævnt Uber tidligere, har det været fordi, at jeg er enormt glad for at bruge Uber kørsel. Jeg har lavet en kampagne gennem snapchat med Uber, hvor jeg også har oplyst, at indholdet er sponsoreret, og hvor rabatkoden var en del af kampagnen, som jeg tænkte, mine læsere her på selve bloggen måske også kunne få glæde af. Det er derfor ikke sponsoreret eller et krav fra kundens side af, bare et valg, jeg selv har truffet.

   Jeg har ikke bil, og det er hundedyrt og med total dårlig service at køre byen rundt i taxa, så Uber er ofte mit førstevalg. At der er kritik at sætte på arbejdsformen er desuden slet ikke at mærke på chaufførene, der altid er gæstfrie, varme og glade. Du behøver jo ikke at køre med Uber, blot fordi jeg gør – det samme angår kosmetik, pels og andre samarbejdspartnere af “kontroversiel” karakter.

   Jeg håber, at den “sponsorerede” del giver mening nu, og jeg respekterer fuldt ud, at du har anden holdning end jeg, når det handler om Uber. Tak for dit input.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK FAVORITE: SAKS POTTS SS17