TILLYKKE MED HUEN, MEN HUSK NU...

VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000KR.!

rejser

SPONSORERET AF MOMONDO: Jeg elsker at rejse. Rejser er en luksus, ikke blot fordi, man udforsker og omfavner nye destinationer, kulturer og oplevelser – men også fordi, rejser som oftest er forbundet med ferie, og derfor giver mulighed for at lade op og være klar til hverdagens strabadser. Personligt er jeg størst fan af storby- og charterferier, og drømmer lige nu om at rejse til Sydfrankrig eller Italien med Phille og spise god mad, bade, slikke sol og nyde hinandens selskab. Jeg drømmer mig tilbage til min sidste “store” ferie, der var på Mallorca med min familie sidste sommer – og kollagen her med feriebilleder fremprovokerer min rejsefeber ufatteligt meget!

Jeg er personligt stor fan af momondos prissammenligning service, der gør det let og overskueligt at navigere rundt mellem rejser, hoteller og tilbud på disse – og bruger sitet hver eneste gang, jeg skal ud og rejse. Prissammenlignen, også kaldet Meta Search er et online værktøj, der gør det muligt at søge på tværs af rejsesites og hotelhjemmesider ét sted – Så er det nemt og overskueligt at sammenligne priser og finde den billigste! Min sidste booking var til Barcelona for at besøge min ven Marc i foråret – se billeder fra min tur her!

Momondo udlover lige nu et rejsegavekort på 25.000kr., og for at deltage i konkurrencen, skal du blot skrive sig op til momondos nyhedsbrev her. Nyhedsbrevet giver dig desuden adgang til en hel masse gode tilbud og inspiration til din næste rejsedestination. Hvis jeg vandt så mange penge at rejse for, ville jeg klart tage Philip med ud og rejse – måske til Thailand eller New York! Hvor ville du tage hen?

4 comments

 • Jane

  drømme rejse til USA og Hawai <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  vil så gerne til usa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville uden tvivl tage til Fiji, der har været en drømmedestination for mig i noget tid nu! Må tilmelde mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh der er så ufattelig mange steder jeg gerne vil hen!
  Sidste år fik jeg heldigvis opfyldt min drøm om at komme til New York (hvilket var helt fantastisk), så min næste drømmerejse skal nok være Fiji, Thailand eller Hawaii :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE MED HUEN, MEN HUSK NU...