WHEN NEW BECOMES CLASSIC

PALE YELLOW SKAGEN TOTE BAG

skagen

SPONSORERET AF SKAGEN: SKAGEN MULEPOSE TASKE

Denne smukke mulepose-taske fra Skagen er jeg faldet fuldstændig for! Den beige, næsten lysegule nuance, er utrolig smuk, og så er størrelse og form perfekt til hverdagsbrug for mit vedkommende. Muleposer er temmelig praktiske, fordi de ikke fylder så forfærdeligt meget, men kan rumme en hel del – og er derfor velegnet til f.eks. at have med på ferier, hvor man gerne vil have guidebøger, kamera og andet habengut med rundt. Jeg vil bruge den med løse sommerkjoler, når vejret tillader det – og ellers varme og blålige nuancer, når det bliver lidt mere efterårsagtigt – evt. med jeans, støvler og kashmirtrøjer!

Tasken kan fås i Skagens egne butikker, som ligger i København (på Strøget ved Jorcks Passage), Århus og Skagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN NEW BECOMES CLASSIC