MINE 2 BEAUTY-HEMMELIGHEDER

OFF TO SWEDEN

IMG_9749 kopi

STORM & MARIE X MARIE JEDIG JEANS || CHANEL STRIK || DIOR BALLERINAER || LOEWE SOLBRILLER || LOUIS VUITTON TASKE

Her i eftermiddag bliver Phille og jeg hentet af min familie, og så går turen mod mine forældres sommerhus i Sverige. Vi skal derop min mor, far, søster, hendes kæreste og mine forældres bedste veninde, og jeg glæder mig til frisk luft, (forhåbentligvis) godt vejr, afslapning og hygge. Jeg har arbejdet temmelig meget det sidste stykke tid for at være forud med indlæggene, hvilket heldigvis har givet pote – jeg har nemlig, som sædvanligt, to indlæg til jer dagligt i perioden, jeg er væk. Jeg opdateret selvfølgelig med idylliske billeder på Instagram løbende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 2 BEAUTY-HEMMELIGHEDER