EN LOGO KYLLING

MINE 2 BEAUTY-HEMMELIGHEDER

Det kan være en smule uoverskueligt at skulle navigere rundt i beautytendenser, råd og anbefalinger i blogland – så for én gang skyld vil jeg gøre det kort, og blot anbefale 2 “produkter”, som jeg er mere end almindeligt glad for, når det handler om beauty. Begge produkterne har I hørt nævnt før, men det skal ikke forhindre mig i at anbefale mine favoritter:

Ikke-navngivet-1

Mason Pearson hårbørsten: Til mit tykke og stride garn, skal der lidt af en børste til, for at holde styr på håret. Den eneste børste, jeg nogensinde har anvendt og rent faktisk været glad for, er denne fra Mason Pearson. Så glad, at jeg også har den med ud at rejse, også selvom det blot drejer sig om én enkelt overnatning. Jeg har sågar en lille version af børsten liggende hos min kæreste, til når vi overnatter dér! Børsten “samler” mit hår, giver fylde, og fremhæver glans og tykkelse. Den er godt nok halvpebret, men jeg købte min for hele tre år siden, og det har været den vildeste investering! Børsten fåes i forskellige farver, og kan bl.a købes her.

e

Eyelash extensions: Endnu en anbefaling, I har hørt en del gang her på bloggen efterhånden – men jeg vil gå så langt, som at sige, at mit liv er blevet decideret lettere, efter jeg valgte at give eyelash extensions et skud. Dygtige Line fra LashesbyLBN står for mine vipper, og hun er simpelt hen så dygtig. Jeg får lavet volumevipper med genopfyldning cirka hver 14. dag. Solbrillerne er forresten fra Reclaimed Vintage her.

3 comments

 • Such a good blog post.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Marie. Dine vipper er så fine! Hvad gør du med de nederste vipper? Overvejer nemlig at få lavet, men synes, at det ser lidt fjollet ud kun at have foroven 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg bruger bare mascara på de nederste vipper :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LOGO KYLLING